Znamo gdje pronaći high street varijantu hit naušnica s tjedna mode

| Fashion |

Pronašli smo cjenovno prihvatljivu inačicu luksuznih hit naušnica koje su svi modni znalci prošetali na tjednu mode u svjetskim metropolama. 

Trijumf velikih naušnica, što veće to bolje, čini se nezaustavljivim. Otkrili smo transformativnu snagu ovog šarenog dodatka i više ga se ne želimo odreći. Barem ne u ovom trenutku, i zasigurno ne ove sezone. Za vas smo pronašli modni dodatak koji može podići čitavu odjevnu kombinaciju, a košta manja od 15 eura.

Ako nam ne vjerujete, pogledajte protagonistice najboljih slika uličnog stila koje pristižu s tjedna mode koji se održavaju ovaj mjesec u glavnim svjetskim metropolama. Ove naušnice već smo vidjeli u New Yorku, Londonu i Milanu, a ne sumnjamo da će uspješno hodati i Parizom sljedeći tjedan kada započinje tjedan mode u tom gradu.

Između raznih kombinacija i modnih dodataka, jedne naušnice pokazale su se kao pravi hit. Obrnuti U oblik, organskih linija, metalne i u crvenoj boji, a prva ih je prošetala Vanessa Hong.

Instagram / @thehautepursuit

Odlučila je ovaj model neočekivano kombinirati s dvodijelnim nebesko plavim Tibi odjelom te satenskom torbom The Row. Naušnice u oversize verziji toliko su velike da padaju preko ramena, a zapravo je riječ o naušnicama brenda Proenza Schouler: model koji se po prvi puta pojavio u različitim bojama na modnim pistama ovog brenda u kolekcijama za proljeće/ljeto 2017. godine. 

Sienna Miller / Proenza Schoulder (Instagram @proenzaschouler)

Kako to obično biva, američka tvrtka nije sama u ovom zanimljivom trendu. Upravo im se pridružio Topshop s prijedlogom naušnica koji sumnjičavo podsjećaju na one koje su dizajnirali Jack McCollough i Lazaro Hernandez. No čini se da i utjecajni modni znalci vole uštedjeti te se je Topshop varijanta ovih naušnica također prošetala tjednom mode.

Instagram / @carodaur

Oba modela naušnica mogu se kupiti online po cijeni od 580 eura u slučaju Proenza Schouler i 15 eura za Topshop. Sigurno se pitate u čemu je razlika od čak 560 eura među ovim naušnicama? Model Proenze Schouler proizveden je u Italiji... a drugi ne.

Proenza Schouler / Topshop