Zavirite u "zvukove bijele boje" Charlie designa Loredane Bahorić

| Fashion |

Sounds of White najnovija je magična modna priča iz Charlie designa dizajnerice Loredane Bahorić nastala u suradnji s fotografkinjom Mare Milin. Prepoznatljiva avangardna estetika monokromatskim magnetizmom i ovaj put kod Charlie designa pomiče granice: skupturalne forme s lakoćom pretvara u nosive elemente.

Sounds of White Loredane Bahorić i Charlie design

Za Loredanu je bijela boja više od inspiracije, jasno je da je doživljava iz više aspekata, te asimetriju, dekonstrukciju, perforacije i 3D elemente vješto i neponovljivo koristi u gradnji svoje vizije. Rezanjem traka i krugova te apliciranjem cjevastih detalja od minimalističke baze gradi individualan pristup modi. Topovi, kombinezoni, haljine i hlače s lakoćom se mogu nositi na više načina jer vezanjem ili kopčanjem mijenjaju svoj primarni oblik. Gola leđa, asimetrične hlače, trake, krugovi, prozirni rubovi i gumeni detalji stavljeni su u funkciju avangardnog ljeta.

Sounds of White Loredane Bahorić i Charlie design
 

Cijeli koncept dodatno osnažuju novi modeli ručno rađenih šupljikavih cipela i čizama koje Loredana često predstavlja na društvenim mrežama čime zaluđuje svoje klijentice. Rezultat je jedinstvena modna priča kojoj je teško odoljeti. Mare Milin je ovaj put inspiraciju za kampanju dobila na samom snimanju. Isti styling u dvije varijante; tvrda i meka, muška i ženska, tough i smooth, oštro i blurano. 

Sounds of White Loredane Bahorić i Charlie design

U ovoj zahtjevnoj ulozi savršeno se snašla mlada Anamarija Crnoja te snažno utjelovila viziju Charlie djevojke. „Za pristup ovim image fotografijama inspirirao me sam model, Anamarija Crnoja, koja se privatno s lakoćom „prebacuje“ između androginog i ženstvenog principa. Promatrala sam je iza kulisa snimanja i stvorila se ideja o dvojnosti osobe, muškog i ženskog principa u nama. Realizaciji ideje kumovala je fotografska tehnika snimanja s vrlo kratkom ekspozicijom i vrlo dugom ekspozicijom, u kombinaciji s izrazom i pozom. Na kraju dobili smo taj jedan moderan Victor/Victoria proizvod, upakiran u nijanse bijele boje“ izjavila je Mare Milin. 

Sounds of White Loredane Bahorić i Charlie design