Zašto ne biste nosili jednodijelni badić kao body?

| Fashion |

Zašto ne biste nosili jednodijelni badić kao body?
Zašto ne biste nosili jednodijelni badić kao body?

  Body nam se uvukao u srca i ormare gotovo neprimjetno brzo, a kako i ne bi kada je upravo ovaj komad savršen način kako zamijeniti već pomalo dosadne t-shirt majice. Prilagodljiv baš svakom outfitu, baš svakoj suknji ili hlačama te idealan komad za slojevito oblačenje. Zašto ih posebno volimo? Zato što dolaze u sto varijanta, modela, boja i krojeva, super su jednostavni za kombiniranje te pristaju ženskom tijelu kao saliveni. 

Ideja koju smo vidjeli u Zari apsolutno nas je inspirirala za sljedeći look - jednodijelni kupaći kostim kao body! Nema šanse da biste na prvi pogled rekli da su u pitanju badići jer izgledaju odlično u kombinaciji s trapericama i hlačama. Zašto ih volimo? Prije svega badići su većinom rađeni od elastina zbog čega savršeno prianjaju uz tijelo, a to je ujedno i jedini zadataka koji dobar body ima. 

ZARA KUPAĆI KOSTIM S VEZIVANJEM OKO VRATA  199,90 Kn
ZARA KUPAĆI KOSTIM S VEZIVANJEM OKO VRATA 199,90 Kn

Kupaći kostim na vezanje oko vrata s čipkom oko izreza te dubokim otvorom na leđima izgledat će apsolutno savršeno uz sve što poželite odjenuti za ludi noćni provod s prijateljicama. Već nas na prvi pogled asocira na ljetne partije kojima se veselimo cijelu godinu. S druge strane, crni kupaći kostim s ukriženim vezanjem oko vrata, u choker stilu, može se nositi na dva načina - s prorezom sprijeda ili na vezanje oko vrata u mašnu.

ZARA KUPAĆI KOSTIM S VEZIVANJEM OKO VRATA  179,90 Kn
ZARA KUPAĆI KOSTIM S VEZIVANJEM OKO VRATA 179,90 Kn