Yazemeenah Rossi 61-godišnji je fotomodel koji plijeni poglede

| Fashion |

Reklame za kupaće kostime često su vrlo seksualizirane, ali kao što možete vidjeti iz ovih zapanjujućih slika, one ne moraju biti takve. Niti moraju imati mlade modele što dokazuje Yazemeenah Rossi. Doista smo teško mogli povjerovati da ovaj model, vizualna umjetnica i fotografkinja ima 61 godinu.

Fotografije koje možete vidjeti u galeriji dio su kampanje za kupaće kostime koji su nastali u suradnji između webshopa Dreslyn i brenda donjeg rublja pod nazivom Land of Women. Prema Brooke Taylor Corcia, osnivačici Dreslyna, svrha kolekcije bila je skrenuti pogled daleko od iznimno neprimjerenih slika postojećih kupaćih kostima različitih svjetskih brendova.

The Dreslyn x Land of Women

Upravo je zato odlučila odabrati Yazemeenah Rossi iz Malibua u Kaliforniji kao zaštitno lice ove suradnje jer, kako je sama rekla za HuffPost: "Ovo je žena koja zrači zdravljem i vitalnošću. Ona je samouvjerena, vizualna umjetnica koja zna kako brinuti o sebi. Kolekcija se upravo obraća osobama koje zdravo žive, putuju, samouvjerene su i inteligentne te sjaje iznutra prema van."

The Dreslyn x Land of Women