Wall.hr donosi otvoreno pismo HNS-u koje je napisao jedan njihov bivši simpatizer

| Fashion |

Na Wall.hr-u, poznato je, nema politike. Teme kojima se bavimo su mnogo ljepše, kulturnije i poštenije od toga. Osim, naravno, ako neki naši političari nastave nositi potkušulje ispod bijelih prozirnih košulja, netko dizajnira kapu dovoljno veliku da prekrije Buljevu ili, štajaznam, Trump nastavi nositi one čudnovate i predugačke kravate.

U tom slučaju ćemo svakako pisati o tome, ali i onda će, nota bene, sve te teme biti fokusirane isključivo na te njihove krive modne procjene.
 
Kravata Đure Gavrilovića, o kojoj smo nedavno pisali, eklatantan je primjer tog načina izvještavanja o politici i, eto, pravosuđu.
 
Elem, upravo zato objavljujemo i otvoreno pismo koje je stiglo na našu adresu od jednog, kako se sam naziva, modno osviještenog člana HNS-a, a koji je zbog recentnih događaja u stranci odlučio istupiti iz iste te postati: bivši.
 
O kojem recentnom događaju je konkretno riječ, pročitajte u nastavku:
 
---
 
Poštovani članovi HNS-a,
 
Dopustite mi prije svega da vam čestitam na novoizabranim ministrima i ulasku u Vladu RH.
 
Vaš izbor me ni malo ne čudi. Jasno je da s onako slabim SDP-om nemate apsolutno nikakve šanse. Njihov najveći domet je izvođenje sramotnih performansa na osnovnoškolskoj razini poput onih Baukovih u Saboru i na Cvjetnom trgu. Spomenutom gospodinu bih, uzgred kazano, preporučio da dok ne popravi zube, flaster ostavi zalijepljen preko usta...(Ispričavam se na uvredama, ali sam ih je tražio te javno pozivao da mu se kaže ono što mislimo!)
 
Ono što me, međutim, čudi, to je izbor vašeg glavnog tajnika. Ne to što ste Ferenčaka ponovno postavili na to mjesto - takva smo stranka, jebatga, tek sam sad shvatio - već njegov izbor košulje za tu prigodu.
 
Zadnji put kad je on bio politički aktivan, ta lažna Versace 'šulja' je možda još uvijek bila u modi, tamo negdje oko 'Ice-a' u Tkalči, među srednjoškolskim šminkerima, ali u 2017.g. - mučnije je izravno gledati u nju nego u sva ova politička preslagivanja koja ste nam u posljednjih par dana priuštili.

Prestanite nas, molim vas najljubaznije, sramotiti. Pa barem u modnom smislu, kada već ne možete u ovom političkom...

U nadi da ćete uspjeti provesti kurikularnu reformu u kojoj tražite opravdanje za svoje postupke, ali još i važnije: cjelovitu reformu Ferenčakove garderobe,
 
Unaprijed vam hvala!

 Vaš modno osviješteni, bivši član.

 
P.S. Uspjeli ste u naumu da Hrvatskoj vratite osmijeh. Već nekoliko dana, naime, svi vam se smiju!