Volite avanturu, sunce i biti u trendu? Ovo su sunčane naočale za vas!

| Fashion |

Po temperaturama kojima smo okruženi posljednjih dana možemo reći da nam se ljeto opasno približava - a još uvijek ne posjedujemo sunčane naočale koje nemamo namjeru skidati s glave. Za sve one koji su avanturističkog duha (ili se tako osjećaju), koji obožavaju sunce (ali ne i njegove UV zrake) i za sve one koji žele biti u trendu ovoga ljeta, predstavljamo Blueprint sunčane naočale zbog kojih nećete ostati neprimjećeni.

Blueprint

Nizozemska tvrtka Blueprint nudi dizajn koji pristaje baš svakome - nije riječ o jednom univerzalnom modelu, već o nizu mogućnosti koje uključuju čak 7 modela okvira od kojih svaki dolazi u nekoliko različitih vrsta i boja stakla. Svi su modeli polarizirani te nude savršenu vidljivost, imaju 100% zaštitu od UV/B/C zraka i čak 2 godine garancije. Stakla na Blueprint naočalama su hidrofobna, što znači da odbijaju i vodu i prašinu, te su otporna na ogrebotine zbog čega se nećete morati brinuti hoćete li ih nositi dok skačete s padobranom ili se sunčate na plaži.

Blueprint

Modeli Blueprint naočala prilagođeni su za mlade i one starije koji se osjećaju mladima, sportaše i sportašice, ljubitelje adrenalinskih sportova, urbanu mladež, klince pa čak i za fashionistice koje će se nedvojbeno zaljubiti u ovaj brend. 

Blueprint

Ove savršene sunčane naočale dostupne su putem internetske stranice Mive (klikni ovdje za službenu stranicu ili ovdje za Facebook stranicu s modelima) na kojoj lako možete odabrati svoj savršeni okvir i boju stakla. Cijena sunčanih naočala iznosi 49,95 eura, a dostava do Hrvatske je besplatna! Zaljubite se u modele koje možete vidjeti u našoj galeriji, uživajte u ljetu i ne propustite ni jedan trenutak jer vas je sunce zaslijepilo...

Blueprint