Vjenčanica iz filma 50 nijansi koju žele sve mladenke

| Fashion |

Hodati prema oltaru u prekrasnoj vjenčanici san je mnogih djevojaka na ovom planetu. Nama je za oko upala ona Anastasie Steele u filmu 50 nijansi, a saznali smo tko ju je dizajnirao.

Riječ je o vjenčanici poznate dizajnerice Monique Lhuillier. Njezine kreacije često se viđaju na poznatim osobama poput Reese Witherspoon, Britney Spears, Carrie Underwood, a sada i na Dakoti Johnson, odnosno Anastasi Steele u filmu punom erotike, 50 nijansi.

Universal Studios i kostimografkinja Shay Cunliffe obratili su se Monique Lhuillier čim je započelo snimanje posljednjeg poglavlja priče o odnosu sramežljive studentice Anastasie i milijardera Christian Greya. Monique je predložila tri skice moguće vjenčanice, a čast da izabere finalnu verziju pripala je samoj Dakoti.

Ovu vjenčanicu odabrat će mnogo mladenke koje se uskoro planiraju vjenčati, a francuska modna kuća zadovoljno sprema omogućiti ovu priliku svim djevojkama. Model vjenčanice nazvan je Grey te će uskoro biti dostupna u jednoj od vodećih trgovina Monique Lhuillier