Victoria Beckham u londonskom Dover Streetu otvara svoj prvi dućan

| Fashion |

Victoria Beckham
Victoria Beckham

Victoria Beckham potvrdila je da će se njezin prvi samostalni dućan nalaziti u londonskom Dover Streetu te da će otvoriti ove jeseni. Prvi dućan koji će prodavati odjeću s potpisom Victorije Beckham imat će preko tisuću metara kvadratnih, a nalazit ćese na broju 36 u kojem je trenutno sportska trgovina Orvis, a koji se nalazi nasuprot Dover Street Marketa.

"Mislim da je za ovaj potez najbolje vrijeme sada jer poznajem svoje kupce i klijentice" izjavila je Victoria i dodala "To će biti prvi puta da će ljudi biti u mogućnosti vidjeti moj brand kroz moje oči.

Za interijer dućana, Victoria Beckham je zadužila arhitekticu Farshid Moussavi koja je između ostalog radila i londonskom Olimpijskom parku za Olimpijske igre u Londonu 2012. godine. Victoria je objasnila kako se nada da će u uspjeti "izbušiti ogromnu rubu na sredini dućana kako bi na neki način spojila sve tri etaže zgrade." O odabiru arhitektice Victoria je za WWD izjavila "Moussavi je žena koja voli modu kao i ja. Ima dosta konceptualno oko, što mi se sviđa. Želimo napraviti nešto malo drugačije bez da se pretjerano kompliciramo. Ono što ja jedino želim je da se u prostoru osjećam stvarno."

U ovom dućanu prodavat će se sve njezine kolekcije koje potpisuje - Victoria Beckham, Victoria Victoria Beckham, traper kolekcija, kolekcija sunčanih naočala te modnih dodataka poput torbi. Victoria je također otkrila da je Velika Britanija njezino najjače tržište, nakon čega slijede SAD - gdje će sljedeći mjesec otvoriti i ured i to naravno u New Yorku.