Victoria Beckham je na naslovnici australskog izdanja Vogue

| Fashion |

Instagram/ @victoriabeckham

U velikom intervjuu za australsko izdanje magazina Vogue Victoria Beckham govorila je o modi kao poslu.

U svijet mode ušla je u travnju 2008. godine i nitko iz tog svijeta nije vjerovao da će uspjeti u dizajnerskim vodama. No, Victoria je ove godine na London Fashion Weeku proslavila deset godina postojanja svog modnog carstva, što je svima dovoljan pokazatelj njenog uspjeha..

"Ono što sam postigla za ovih deset godina mnogo je više od onoga što sam mogla sanjati. Osjećam se kao da ovo radim cijeli svoj život. Živim i dišem za svoj brend sedam dana u tjednu. Nikad se ne isključujem, ne idem na odmor i nikad nisam nedostupna na telefonu ili e mailu. Posao je moje peto dijete", rekla je Victoria.

Instagram/ @victoriabeckham

Kaže kako je u proteklih deset godina bilo divnih trenutaka i ističe da je uvijek bila fokusirana na sljedeći korak. Otkrila je kako je strategija ključna riječ u novom poglavlju njenog rada.

Victoria, koja je uvijek bila ambiciozna, rekla je kako u modnoj industriji postoji određeni način rada i pravila kojih se i ona morala pridržavati.

"Željela sam biti poduzetnica i pronaći različite načine da radim stvari. Bila sam pop zvijezda koja se pretvorila u modnu dizajnericu i nisam htjela raditi na isti način na koji rade drugi. Bila sam malo naivna i vjerojatno se zbog toga nisam prestrašila", rekla je Beckham. Dodala je kako se uvijek željela baviti modom i da je zapravo sretna što glazba nije njena glavna strast.

Instagram/ @victoriabeckham