Victoria Beckham gola postala urednica Glamour magazina

| Fashion |

Victoria Beckham na naslovnici Glamour magazina
Victoria Beckham na naslovnici Glamour magazina

Znali smo da će sveprisutna Victoria zaposjesti na naslovnicu Glamourovog najvažnijeg, onog rujanskog izdanja, ali nismo znali sve detalje njenog angažmana. Ne samo da je na naslovnici potpuno gola prekrivena samo pjenom, već ima i ulogu gostujuće urednice izdanja.

Iako su oglasi na njihovom rujanskom izdanju malo podbacili u odnosu na prošlu godinu, angažman Victorie Beckham definitivno je pametan potez, uzimajući u obzir činjenicu da je njeno  ožujsko izdanje bilo među najprodavanijima.

Čini se da je Victoria vrlo ozbiljno shvatila svoj posao urednice,  prema WWD-u nazvala se “control freakom”  te se što je za nju gotovo nevjerojatno budila rano ujutro kako bi prisustvovala konferencijskim sastancima vezanim uz izdanje. Povodom ove suradnje izjavila je: “Željela sam da se vidi moj pečat na magazinu. Bili su vrlo otvoreni za moje ideje, naprimjer uvažili su što sam željela prikazati Lily (Collins) u prirodnom ruhu, bez puno korekcija. Imala sam snažnu viziju što mi se sviđa i mislim da je ispalo cool.” Osim toga osmislila je modnu priča sa britanskim bendom “The Wanted” zato što su njena djeca fanovi, a za “Muškarca mjeseca” odabrala je nikog drugog nekog nego svog mužića Davida Beckhama.

Victoria Beckham u editorijalu Glamour magazina
Victoria Beckham u editorijalu Glamour magazina

Uz naslovnicu, Victoria je snimila i editorijal i dala veliki intervju u kojemu je otkrila mnoge zanimljivosti, pa smo između ostalog saznali njenu listu modnih stvari koje prezire poput brodskih cipela (osim ako ste zaista na brodu ili ako ste Alber Elbaz), bermuda, prstena u nosu, Crocsica i prozirnih najlonki.

Pokušala je i odgovoriti na pitanje zašto se ne smije pa je zaključila kako se ne smije otkad se bavi modom te dodala da ono što se vidi na fotografijama i prezentira u javnosti nije prava ona. Otkrila je kako je velika ljubiteljica ultrapopularne erotske knjige” Fifty Shades of Grey”. Trenutno je na polovici druge knjige trilogije koju je čak kupila i svojoj majci, ali s njom izbjegava temu knjige jer ne želi s mamom razgovarati o S&M seksu.

Victoria Beckham u editorijalu Glamour magazina
Victoria Beckham u editorijalu Glamour magazina