Uskoro bi mogli početi nositi tenisice iznad koljena

| Fashion |

Svi imamo onih par komada u ormaru bez kojih nam je život postao nezamisliv: skinny traperice, kožna jakna i svima nam voljene tenisice. Ova tri komada gotovo su postala klasici svake garderobe.

Jedini problem s klasičnim komadima je da nam dugoročno postaju dosadni. Iz tog razloga skinny traperice sada su dostupne u poderanim varijantama, kao i ukrašene vezom ili drugim detaljima, kožne jakne dolaze u više stilova i raznim krojevima, a tenisice su dostupne u cijelom nizu boja i uzoraka.

Jedna novosti kada je riječ o tenisicama su one koje se nose preko koljena. Nizozemski brend tenisica, Filling Pieces, otišao je korak dalje i pretvorio je tenisicu u čizmu iznad koljena.

Instagram / @fillingpieces

Limitirano izdanje Filling Piecesa, Knee-High Boots, dizajnirane su u dvije varijante, nude i crnoj te su dostupne po cijeni od 330€.

Chanel i Dior pokazali su u prošlim sezonama svoje varijante tenisica iznad koljena, iako se ovaj trend nikada nije uhvatio i postao popularan. Na red je došao nizozemski brend Filling Pieces i pitamo se hoće li njihova tenisica to promijeniti? Zadržat ćemo dozu skepticizma i pričekati.

Instagram / @dior