Upravo objavljena neočekivana Kendall + Kylie kolekcija za Topshop

| Fashion |

Prekrasne stvari ne smiju biti potpuno skrivene ispod odjeće. Potpuno neočekivano Topshop je predstavio kolekciju donjeg rublja Kendall + Kylie.

Izgled komada iz kolekcije bila je strogo čuvana tajne od strane sestara, a niti jedna od njih nije postavila sliku reklamne kampanje na Instagramu kako smo već navikli od sestara, kojima je Instagram glavno mjesto promocije. Bez obzira na nedostatak marketinga, pažnja nije zaobišla ovu kolekciju koja je ujedno i debitantska za mladi dizajnerski duo. Prethodno kolekciji donjeg rublja, sestre su za Topshop napravile kolekciju za plažu, večernji izlazak, dan te kolekciju kupaćih kostima.

Kendall + Kylie za Topshop

"Lijepo donje rublje više ne bi trebalo biti potpuno skriveno ispod odjeće", izjava je Kendall Jenner s kojom se u potpunosti slažemo. S tom idejom i napravljena, kolekciju Kendall + Kylie obilježavaju komadi ukrašeni prozirnim tilom, baršunom, dugmićima i čipkom.

Kendall + Kylie za Topshop

Iako provokativna, kolekcija za Topshop Kendall + Kylie, omogućuje čak i onima malo konzervativnijima da bez straha pokažu svoje donje rublje. Ako ne želite šetati samo u grudnjaku, obucite majicu s velikom prorezom i pokažite rame te samo djelić grudnjaka koji će provirivati ispod majice. Ako ste pak hrabriji, obucite ga ispod sakoa kojeg možete raskopčati i pokazati zanimljiv grudnjak.