Upoznajte brend čije su haljine zavladale modnim svijetom

| Fashion |

Self Portrait Azaelea Dress €338.02
Self Portrait Azaelea Dress €338.02

Romantične, seksepilne, čipkaste haljine mladog malezijskog dizajnera Hana Chonga oduševile su cijeli modni svijet! Brend Self-Portrait osnovao je nedugo nakon dobivene modne diplome na prestižnom Central St. Martin’s fakultetu u Londonu.

Osnovan prije svega par godina, točnije u jesen 2013. godine, Self-Portrait ubrzo postaje nevjerojatna uspješnica, a njegove se haljine mogu vidjeti na mnogim svjetskim zvijezdama poput Beyonce, Mirande Kerr, Emily Ratajkowski, Khloe Kardashian, Olivije Palermo i mnogim drugim.

SELF-PORTRAIT
SELF-PORTRAIT

I sam dizajner kaže kako je liniju stvorio nakon dolaska do određene "rupe na tržištu". Svi su brendovi ili luksuzni ili high-street, te je želio stvoriti odjeću relativno pristupačnih cijena i zabavnog dizajna, a istovremeno dovoljno elegantnu za večernje izlaske i evente.

SELF-PORTRAIT
SELF-PORTRAIT

Self-Portrait haljine djeluju luksuzno - i izradom i materijalom. Glavna obilježja brenda su čipka i koža, a suvremena ženstvenost protkana je kroz apsolutno sve kolekcije. Cijene haljina kreću se između 2000-3000 kuna, a u odnosu na cijene ostalih dizajnerskih komada (koje dosežu i vrtoglavih 10 000 kuna!) Self-Portrait je brend u koji se isplati uložiti. 

 
SELF-PORTRAIT
SELF-PORTRAIT