U čast Coco, Chanel lansirao novu Gabrielle torbicu, parfem i liniju nakita

| Fashion |

Nova Chanel Gabrielle torba
Nova Chanel Gabrielle torba

 Coco Chanel je sinonim za snažnu i bezvremensku modu. Poznata dizajnerica, koja je osnovala ikoničku modnu kuću Chanel, oduvijek je bila prepoznatljiva po svojim klasičnim modelima, zaštitničkim odijelima od tvida te maloj crnoj haljini. Sada, u 2017. godini, ova luksuzna francuska modna kuća glorificirat će svoju Gabrielle Bonheur Chanel - lansirajući parfem, torbicu te sat i liniju nakita s njezinim imenom. 

Novi Gabrielle Chanel eau de parfum, bit će predstavljen javnosti početkom ljeta, a time će ovo biti prvi, potpuno novi parfem modne kuće u zadnjih 15 godina. Čak ni sastav parfema još nije otkriven, ali ono što znamo jest da će biti cvjetnih nota i "predstavljat će sve ono što je Coco bila prije Chanela". 

Naglašavajući i sam DNA brenda, modna kuća također je lansirala i Gabrielle torbicu. Na police Chanelovih dućana stiže u ožujku, a ova bi najnovija torba trebala postati standardan model u Chanelovoj ponudi te je najavljena kao prvi veliki novitet još od Boy modela (koji je stigao u 2011. godini). 

Gabrielle torba dolazi u nekoliko varijanta boja i materijala, od klasične crne pa sve do egzotične kožne. Cijene će se kretati od 3,000 pa sve do 33,000 dolara, za veliku torbu od krokodilske kože. Također, Frédéric Grangié radi na kolekciji nakita i satova inspiriranoj s Gabrielle, koja će također biti lansirana ove godine.