Torba koju ćete nositi ovu jesen, a i sljedeće ljeto

| Fashion |

Instagram / @lisasaysgah

Ovo ljeto već smo svjedočili trenu pletenih torbi i košara koje su poharale ulice i trgovine, a sada slijedi nastavak u obliku jelly torbe.

Jelly torbe inspirirane su plastičnim cekerima za kupovinu koji su bili must-have u mediteranskim zemljama negdje u doba dok je većina nas još bila u vrtiću ili tek kretala u školu.
Za razliku od tvrde i neudobne plastike, ove torbe izrađene su od gumenastog materijala koji će savršeno prilagoditi se vašoj ruci.

Instagram / @maria_bernad

O popularnosti jelly torba ne trebamo pretjerano pisati jer dovoljno je posvjedočiti Instagram postovima i shvatiti da nema blogerice koja u svom ormaru nije premila barem jednu za ovu jesen.

Instagram / @hereu_

Margina za pogreške pri kombiniranju jelly torba gotovo da i ne postoji. Možete ih nositi uz haljine jednako dobro kao i uz traperice, a uklopit će se i uz baloner ili kožnu jaknu, pa čak i kaput. Možete ju ponijeti čak i na posao uz sako te uklopiti nesvakidašnju torbu u radnu okolinu.

Instagram / @maria_bernad

Kada je riječ o bojama, jelly torbe dolaze u gotovo svim bojama koje možete zamisliti. Ipak, preporučili bi vam crvenu koja se već istaknula kao nova hit jesenska boja.

Instagram / @gabrielapelletier