Topla kolekcija Fenty x Puma za zimu

| Fashion |

Kolekcijom dominiraju dugački kaputi do poda od perja, cropped majice i tope tajice za vježbanje.

Najavom dolaska znatno hladnijeg vremena odlučili smo se dati u potragu za toplom, a opet casual odjećom u kojoj će nam biti udobno. Nova zimska kolekcija poznate pjevačice s Barbadosa, Rihanne, upravo je to. Kolekcija Fenty x Puma idealna je za casual, a opet zanimljivu i upečatljivu zimu s naglasnom na toploj i udobnoj odjeći.

Zimogrozne osobe oduševit će se toplim dugačkim kaputom punjenim perjem. Uz ovaj kaput više ne postoji ''izlika hladnoće'' koja vas u zimskom periodu sprječava pri napuštanju toplih domova. Minus temperature, hladan vjetar ili snijeg, ova jakna stvorena je za sve hladne uvjete.

Uz jaknu idealno će se uklopiti gležnjače iz kolekcije Fenty x Puma. Osim svojim izgledom, oduševile su nas i zbog debljeg i sigurnog potplata, jer ih bez straha možete nositi i u najgorim uvjetima kiše i snijega.
Svim koji vole vježbati (i vježbaju), dobro će im doći tople tajice za zimski jogging iz kolekcije Fenty x Puma, kao i kapa koja prekriva cijelo lice. Kapa će omogućiti da ostanete na toplome te će vas zaštiti od udisanja hladnog zraka za vrijeme trčanja, zbog kojega se javljaju prehlade u zimskom periodu za vrijeme vježbanja na otvorenom.