Top 4 trenda za jesen 2016. ravno s pista Milana

| Fashion |

Top 4 trenda s milanskog tjedna mode
Top 4 trenda s milanskog tjedna mode

 Gledajući revije Milano Fashion Weeka za jesen-zimu 2016., bilo je jasno da su četiri trenda iskakala posvuda svih šest dana tjedna mode. Talijanski modni brendovi poput Prade, Dolce & Gabbane, Fendija i još mnogih drugih, bili su vodeći kada govorimo o statement stilovima i nevjerojatnom dizajnu. Od krznenih prugica pa sve do napuhnutih rukava, u nastavku saznajte koja ćemo 4 trenda Milano Fashion Weeka nositi sljedeće zime...

KRZNENE PRUGE

Šareno krzno već smo primijetili na pistama New Yorka, ali na milanskom tjednu mode, trend krzna doveden je na novi nivo. Dizajneri su koristili snažne pruge, vertikalne i horizontalne, pa čak i valovite kako bi dobili novu dimenziju. 

Fendi / Max Mara / Roberto Cavalli
Fendi / Max Mara / Roberto Cavalli

NAPUHNUTI RUKAVI

Još jedan trend koji su milanski dizajneri prihvatili za jesen 2016. bili su prenaglašeni, napuhnuti rukavi. Od dugih, viktorijanskih rukava pa sve do renesansne ere, snažni rukavi će se nositi sljedeće sezone.

Prada / Fendi / Dolce&Gabbana
Prada / Fendi / Dolce&Gabbana

 

ULTRA DUGI ŠALOVI

Ima li boljeg modnog dodatka za zimu od šala? Nekoliko dizajnera na milanskom tjednu mode imali su istu ideju s dugim šalom koji gotovo dolazi do poda. Od modela s resicama pa sve do skinny šala ili velikog, pletenog komada - postoji nevjerojatno puno opcija za jesen 2016. godine.

Roberto Cavalli, Etro, Missoni
Roberto Cavalli, Etro, Missoni

STATEMENT RUKAVICE

Posljednji trend s milanskog tjedna mode je još jedan modni dodatak - rukavice! Za jesen 2016., talijanski modni brendovi ponudili su svoju verziju rukavica prozirnim i ukrašenim modelima te nevjerojatnim komadima rukavica bez prstiju.

Prada, Moschino, Versace
Prada, Moschino, Versace