Tomislav Bahorić i Livio Badurina izvrstan su modni spoj

| Fashion |

Nova kolekcija Easy Shades mladog Tomislava Bahorića dobila je ime po slojevitim elementima na modelima različitih struktura koje stvaraju privid svjetla i sjene. Osnovna misao kolekcije je crno bijeli kontrast, ne u smislu miješanja tih dviju boja već kao monokolor svaki zasebno poigravajući se grafizmom, dok likovne elemente stvaraju krupni potezi kistom.

Easy Shades modeli izrađeni su za muškarca koji je slobodan i jasno izražava svoj modni stav. Ako postoji stav, bez obzira bio bijeli ili crni - rezultat je uvijek pun pogodak. To je Bahorićev stav u koncipiranoj, minimalističkoj modnoj priči, koja ove sezone ima najjasnije odrednice dosad. Inspiracija je ovoga puta Tomislav pronašao u crno - bijelom svijetu, te mu je kao temeljna nit vodilja poslužila i nedavna crno bijela kolekcija njegove majke Loredane Bahorić, koju je predstavila za 25 godina rada na Noir festivalu(Breathless by Charlie design).

Za kampanju kolekcije dizajner Tomislav Barhorić odabrao je glumca Livia Badurinu, a otkrio je kako je za to imao više razloga: "Od prvog trenutka mog bavljenja modom razmišljam o Liviu kao jednom od nositelja kampanje. Livio mi je bio zanimljiv zbog toga što je jedan od rijetkih Hrvata koji znaju nositi odjeću, a ne obratno. Sviđa mi se jer smisleno kombinira odjevne predmete i uvijek je dosljedan sebi. Kada radim kolekciju razmišljam upravo o takvoj osobi koja će na funkcionalan način ujediniti svoj stil i moju priču." – rekao je Tomislav Bahorić o svojoj novoostvarenoj suradnji.