Tko je ikad rekao da poslovni look mora biti dosadan?

| Fashion |

5 must-have komada za idealan cool poslovni look
5 must-have komada za idealan cool poslovni look

 Iako je istina da je u današnje vrijeme uredski, odnosno poslovni, dress code puno opušteniji i više casual nego ikad - profesionalno odijevanje i dalje se dugoročno isplati u svakom pogledu. Vaši šefovi vas smatraju ozbiljnijima, ostavljate poslovniji dojam i možda čak obavljate i svoj posao bolje - a sve zbog toga kako ste odjeveni. Kako bismo jednom zauvijek naučili što je dobar poslovni look, a što je ipak previše casual, donosimo savjete kako se obući profesionalnije, ali i dalje ostati moderna i stylish žena!

INVESTIRAJTE U KLASIČNO ODIJELO

Investirajte u klasično odijelo koje možete nositi kroz sve sezone i sve poslove. Dodajte looku ženstveni i elegantni završetak odabirom svilene košulje. 

PRONAĐITE PAR STILETTO CIPELA NA KOJE UVIJEK MOŽETE RAČUNATI

Svaka žena treba jednostavan par stiletto cipela za posao. Izbjegavajte svoje party cipele i odaberite jednostavan, udoban i elegantan par.

Mango Stiletto Shoes / Aquazzura Pumps
Mango Stiletto Shoes / Aquazzura Pumps

PRONAĐITE BAREM JEDNU DOBRU JEDNOSTAVNU HALJINU ZA SVE PRILIKE

Treba vam jedna jednostavna haljina koju možete lako prebaciti iz dnevnog u noćni komad! Dodajte blejzer za vrijeme u uredu; skinite ga i dodajte nakit za piće s kolegama nakon posla. 

Ovo su najbolje haljine s ASOS-a!
Ovo su najbolje haljine s ASOS-a!

MINIMALISTIČKI NAKIT NAJBOLJI JE ZA POSLOVNI LOOK

Minimalistički nakit je najbolji odabir, kada govorimo o poslovnim satima. Ako ipak volite statement nakit, pripazite da ga ipak kombinirate s jednostavnim, čistim outfitom te tako postignete kontrast.

OSTAVITE SMOKY EYE ZA VRIJEME IZVAN UREDA

Smokey eye koji ste usavršavali? Ostavite ga za vrijeme i druženja izvan ureda.