Što krije autobiografija Roberta Cavallija?

| Fashion |

Modni dizajner Roberto Cavalli piše svoju autobiografiju, haljine, tigrasti uzorak
Roberto Cavalli

Roberto Cavalli, poznati talijanski modni dizajner i kralj životinjskog printa, čiji su izlozi u zadnje vrijeme sve manje tigrasti što pokazuje sve manji njegov angažman na kolekcijama, najavio je kako će u listopadu objaviti svoju autobiografiju. Samouvjereni, vječno osunčani Talijan na svojoj knjizi radi zadnjih nekoliko godina i pokušava dokumentirati sve važne detalje iz svog života.

"U sljedećih nekoliko mjeseci, saznati ćete sve", izjavio je Cavalli za britanski Vogue i dodao "Neznam zašto sam se odlučio na pisanje autobiografije, valjda sam imao dobrog materijala za pisanje pa me to nagnalo... iako knjiga ne govori toliko o modi, koliko o meni i mom životu.“

Modni dizajner Roberto Cavalli piše svoju autobiografiju, haljine, tigrasti uzorak
Roberto Cavalli

Za sada, memoari na preko 300 stranica biti će lansirani na talijanskom i njemačkom jeziku dok se još uvijek traži izdavač za englesko izdanje. Sigurni smo kako će Cavallijeva autobiografija biti izuzetno zanimljiva, pogotovo jer i sam priznaje kako je oduvijek bio veliki šarmer, a nije ni tajna da je spavao sa skoro tisuću žena.

"Kada sam bio mlad, iako sam i dalje mali dječak, pa možemo reći - kad sam bio mlađi nego što sam sad, bio sam mali playboy iz Firence. Uzeo bi ruku nekoj ženi, pogledao je u oči i čitao joj budućnost iz dlana. Kupio sam si knjigu o gatanju i čitanju iz dlana i mogao bi se zakleti da sam nekad i bio u pravu – vidio sam to u očima brojnih žena jer one pričaju svojim očima…“

Jedva čekamo pročitati tajne koje skriva autobiografija ovog talijanskog modnog dizajnera i očito neprikosnovenog playboya ili kako bi mi to u Hrvatskoj, točnije u Dalmaciji, rekli – galeba.