Šik Dakota Johnson na drugoj naslovnici američkog Voguea

| Fashion |

 Otkrivena je nova naslovnica američkog izdanja Voguea za veljaču 2017. s glumicom Dakotom Johnson (27). Zvijezda filmova "50 nijansi sive" i nadolazećeg nastavka "50 nijansi mračniji", na naslovnici nosi kombinaciju Proenza Schouler haljine i topa, a pokazala je i novu šik bob frizuru sa zlatnim pramenovima.

U editorijalu kojeg je snimio Patrick Demarchelier predivna brineta nosi neke od najboljih dizajnerskih komada iz proljetnih kolekcija, koje redom potpisuju Louis Vuitton, Balenciaga, Alexander McQueen i još brojni drugi. Kada je prije nekoliko tjedana najavljeno da će se Dakota ponovno naći na naslovnici prestižnog modnog časopisa, svijet je očekivao spektakularno, provokativno izdanje kojim bi Dakota najavila dio onoga što možemo očekivati u nadolazećem filmu. Ali Vogue nas je, kao i obično, još više iznenadio i na naslovnici predstavio "novu", konzervativniju Dakotu kakvu još nismo vidjeli. 

50 shades darker
50 shades darker

U intervjuu, Dakota Johnson rekla je ponešto i o svojoj ulozi Anastasije Steele u ‘Fifty Shades’ filmskoj franšizi. “Ova žena je opaka. Ona je hiperinteligentna i hiperseksualna te snažna i zna voljeti, a njezin lik ima toliko različitih aspekata koji inače ne bi imali smisla u jednoj osobi. Trudim se sve ih jednako naglasiti."