Sestre Šopar ponovno oduševljavaju modni svijet

| Fashion |

Nakon niza uspjeha prve kolekcije, brend SOPAR dobio je nevjerovatan vjetar u leđa

Helena Šopar i Tamara Rebić koje stoje iza brenda SOPAR, nisu ni sanjale da će njihova prva kolekcija uzeti toliko maha te prvo osvojiti domaće zvijezde kao što su Severina, Iva Balaban te Ljupka Gojić, a nakon njih Victoria Secret anđelice te da će na kraju sezone biti objavljene u svjetski poznatom časopisu Monocle koji ima miljunsku nakladu.

Mostovi Londona - SOPAR FW2016

Njihova nit vodilja, ručni rad te ljepota i tradicija njihovog rodnog otoka Paga, točnije Novalje. očito ih je dobro vodila kroz cijelu ljetnu kampanju. U novoj kolekciji, odlučile su otići korak dalje te svojoj tradiciji dodati suvremenu notu užurbanog Londona. Snimanje se održalo na njima omiljenom londonskom mostu Albert Bridgeu. Sestre su simbolom mosta htjele pokazati rezultat spajanja tradicije i suvremenosti te su tako cijelu kolekciju nazvale "Mostovi Londona".

Mostovi Londona - SOPAR FW2016

Haljine, suknje i hlače iz kolekcije nose upravo imena londonskih mostova. Čistoća, mir i ručni rad isprepleteni gradom koji živi non- stop, rezultirali su kolekcijom koja se sastoji od komada koje nose djevojke i gospođe, od jutra do mraka, na ravne čizme i potpetice, na posao ili na kavu. Helena na snimanju nije imala frizuru i šminku kako bi što bolje dočarala prozračnost nove kolekcije. Kolekcija je ujedno i nježna i snažna, ovisno o tome s čime je kombinirate.

Mostovi Londona - SOPAR FW2016

Prevladavaju vunene tkanine, pliš te neizostavan ručni rad na kojemu sestre inzistiraju. Ekskluzivni intervju o svim detaljima sa snimanja u Londonu možete pronaći u novom broju Storyja koji je danas na kioscima. SOPAR kolekcija dostupna je na web shop-u www.soparcollection.com te ju po dogovoru možete isprobati u SOPAR showroomu (tel. 091/9703065 ). Sve novosti vezane za brend mogu pratiti putem društvenih mreža Facebook i Instagram.

Mostovi Londona - SOPAR FW2016