S.Dress Lane Biondić u najčitanijem ruskom Časopisu Hello

| Fashion |

Sjajna vijest stiže nam iz daleke Rusije! Priča o jednom hrvatskom modnom brandu, S.Dressu Lane Biondić, po prvi puta objavljena  u ruskom izdanju Hello magazina, u rubrici  Fashion News. Inače, radi se o najpopularnijem i najčitanijem časopisu na tržištu ruske federacije koji kombinira vijesti o poznatim ličnostima i lifestyle pregledima, s posebnim naglaskom na modu.

S.dress je u Moskvi već doživio nevjerojatan uspjeh, kada su među svim dostupnim svjetskim brandovima modni urednici izdavačke kuće Spletnik, odabrali upravo žarko crvene S-siluette haljine za svoj veliki godišnji event. Povod je bio svečani izbor za 'najfashion osobu godine' među osobama iz ruskog medijskog života, a u organizaciji Hello magazina i ruskog lifestyle portala Buro 24/7.ru. Danas kada S.dress uživa i svoj internacionalni web shop sa sjedištem u Londonu , ruske obožavateljice branda moći ce ga napokon kupiti, a na toj on-line usluzi uživati će i poseban customer service namjenjem ruskom tržištu.

Autorica Lana Biondić
Autorica Lana Biondić

"Danas sve više, ruske istaknute ljepotice, ali ujedno i uspješne poslovne i dinamične žene poput Miroslave Dume, Natalije Vodianove, Dashe Zhukove i Elene Perminove, sigurnim koracima osvajaju reflektore svjetskih modnih pozornica, hrabro i inovativno kombinirajući modne brandove visoke mode sa svojim osobnim stilom, a u toj originalnoj svježini sve su priznatije. Stoga za mene i moj brand to svakako predstavlja veliki kompliment koji mi otvara vrata vrlo zahtjevnog ali iznimno zanimljivog i izazovnog tržišta. Hello magazin vec neko vrijeme prati međunarodnu ekspanziju S.dress-a, ali ga do sada nisu mogli službeno podržati sve do ovog trenutka kada i njihove čitateljice mogu napokon jednim klikom uživati u kupovini mojih novih kolekcija." rekla nam je Lana Biondić osvrnuvši se na veliki uspjeh svoje modne linije u Rusiji.