Saznali smo što ćete raditi s kosom ove zime

| Fashion |

Zara

Saznali smo koji će biti jedan od glavnih trendova ove zime kada je riječ o kosi, i vjerujemo da će vam se svidjeti koliko i nama.

Ostavljanje kose s unutarnje strane majice s visokom ovratnikom ili veste nije nikakva novost. Ova navika poznata je od davnih dana. Phoebe Philo snimila je neke od ikonskih fotografija za pariški Vogue s kosom umetnutom u dolčevitu, a vidjeli smo ovaj način ''nošenja'' kosa i na modnim revijama i gotovo da je pravi klasik u zimskim editorijalima.

Međutim kada brendovi poput Zare i Manga predlože i ponovo vrate ovaj trend u svoje lookbookove, znamo da će se ovaj trend preseliti s naslovnica poznatih časopisa i modnih pista i na naše ulice.

Mango

Do sada je uobičajena praksa bila ostavljanje kose unutar dolčevita ili pulovera ali Zara i Mango ovaj trend prenijeli su i na druge odjevne predmete kao što su haljine, jaknice ili košulje što trend ostavljanja kose unutar odjeće čini još zanimljivijim.

Zara

No ovo nije samo trendy način što učiniti s kosom. Dobro je znati da je ova praska više od same estetike. Zimi se kosa oštećuje pri trljanju o šal ili kapute na kojima se često stvara elektricitet, a i hladnoća samo po sebi šteti kosi i uništava vrhove. Kosa postaje dehidrirana i slabi. 

Zara