Savršen proljetni modni dodatak: moderni satovi s hrvatskim potpisom

| Fashion |

Me and the Machine x Modify Watches

 Hrvatski modni dvojac Me and the Machine u suradnji s Modify Watches dizajnirali kolekciju satova. Svjesni da je sat jedan od najomiljenijih i najpoželjnijih ovogodišnjih modnih dodataka, modni dvojac je novu sezonu započeo suradnjom upravo na području accessoriesa!

Modify Watches je tvrtka iz San Francisca koja je u prošloj godini proglašena jednom od 100 najbrže rastućih tvrtki u Zaljevskom području. Ono što ih čini drugačijima je da često ostvaruju suradnju s mladim umjetnicima i brendovima, te da je svako kućište sata moguće kombinirati s narukvicama u raznim bojama.

Me and the Machine x Modify Watches
Me and the Machine x Modify Watches

Me and the machine modni je dvojac kojeg čine Vanja Veselić i Berislav Kovačević. Široj javnosti predstavili su se kao finalisti osječkog Fashion Incubatora i revijama na Balkan Alternative Fashion Eventu u Beogradu. Dvojac je na Danu D (svibanj, 2014.) osvojio posebno priznanje za odjevnu kolekciju u kojoj je žiri prepoznao ravnotežu između jasnog i konciznog koncepta i primjenjivosti, odnosno nosivosti.

Me and the Machine x Modify Watches
Me and the Machine x Modify Watches

Zajednički su dizajnirali nekoliko modela, a svi su dostupni putem Modify Watches webshopa. Satovi su izrađeni od nehrđajućeg čelika, silikona i polikarbonata otpornog na ogrebotine, tako da ih odlikuje izuzetna udobnost i izdržljivost. Kućište sata dostupno je u dvije veličine - classic (42mm) i sport (38mm). Mijenjanje narukvica vrlo je jednostavno, stoga ćete brzo prilagoditi svoj omiljeni modni dodatak vašem stylingu i raspoloženju. Na vama je da odaberete svoju omiljenu boju - kraljevsko plava, tirkizna, crvena, neon žuta, crna... ili možda neka druga?