Šareni karirani uzorak je vladar nove sezone

| Fashion |

Zara

Ove godine karirani uzorci su u centru pažnje. Ako mislite da su dosadni, novi trend u ovom uzorku razuvjerit će vas, jer sada je šareniji nego ikad prije.

Karirani sakoi, hlače, suknje ili čak od glave do pete. Svaka modno osviještena žena ima barem jedan karirani odjevni predmet u svom ormaru.
Što je novo u 2018. godini kada je riječ o ovom uzorku? Karirani uzorak ne dolazi u tužan i tmurnim smeđim ili sivim nijansama, već u živim i svijetlim bojama.

Kao i kod svih privlačnih i upečatljivih uzoraka, postoje dva načina kako nositi karirani uzorak u bojama. Ili se zanesite i kombinirajte ih s drugim živim i upečatljivim uzorcima ili ih pak sparite s 'običnim' osnovnim komadima koji će neutralizirati cijeli izgled.

Instagram / @emilisindlev

U šarenoj verziji izgledat će posebno harmonično kada za ostatak kombinacije odjenete boje koje se već nalaze u vašem kariranom uzorku. To će dodatno istaknuti karirani uzorak koji ovu sezonu svakako želite naglasiti.

Instgaram / @thora_valdimars

Moderne djevojke koje se tek prilagođavaju ovom trendu te su odlučile polako isprobavati šarene uzorke, najradije odabiru traperice ili alternativne diskretne tonove kao što su oni bež, crni ili bijeli.

Instagram / @carodaur

Utjecanje blogerice i dame Instagrama najbolji su primjer kako nositi nove trendove pa tako i ovaj, već nam drag trend šarenih kariranih uzorka

Instagram / @emilisindlev