Sarah Jessica Parker nova nasljednica Anne Wintour?

| Fashion |

Sarah Jessica Parker i Anne Wintour
Sarah Jessica Parker i Anne Wintour
  

Anna Wintour izazvala je opću paniku među kolegama iz redakcije Voguea kad je natuknula kako bi njena dobra prijateljica, modna ikona Sarah Jessica Parker mogla preuzeti veliku ulogu u časopisu.

Prema riječima navodno jako pouzdanog izvora, "Anna je zabrinula sve kolege koji vjeruju da je u Sarah pronašla dostojnu nasljednicu!".

"To je došlo totalno neočekivano, ali ne radi se o šali. Anna misli kako Sarah, modna ikona iz serije "Seks i grad" , ima sve što treba kako bi uskočila u njene cipele i došla na čelo Voguea jednog dana!."

Također, Sarah Jessica Parker (48) , poznata po svojoj PREskupoj obući iz serije "Seks i grad", nedavno je pokrenula svoju vlastitu liniju cipela.

Legendarna glavna urednica Voguea (64) i Sarah u zadnje vrijeme se redovno mogu vidjeti na ručkovima u najskupljim restoranima New Yorka, a Anna se navodno zadnjih mjeseci stalno konzultira sa Sarah oko svih velikih poteza časopisa. "Potpuno je ušla u Annin uski krug ljudi s kojima surađuje", otkriva izvor.

 

Karl Lagerfeld, Sarah Jessica Parker i Carine Roitfeld
Karl Lagerfeld, Sarah Jessica Parker i Carine Roitfeld

 

Ne samo da ove dvije žene dijele modni ukus - dijele i politička opredjeljenja i svjetonazore. Anna je organizirala akciju za prikupljanje fondova za predsjednika Baracka Obamu prošle godine i to ni manje ni više u domu Jessice Parker.

Iako Anna Wintour nikada nije ni spomenula ni najavila kada bi mogla napustiti mjesto glavne urednice i otići u mirovinu, njezin plan kako postaviti Sarah na čelo Voguea unio je nemir među njene kolege i suradnike u časopisu.

Među tim "preplašenima" našla se i Robbie Myers, glavna urednica američkog Ella, za koju su mnogi prognozirali da bi mogla preuzeti glavnu ulogu u Vogueu, još uvijek najmoćnijem modnom časopisu u svijetu.

S druge strane, izvor je rekao kako bi Sarah, majka troje djece i supruga glumca Matthewa Brodericka, bila oduševljena ako bi joj se pružila prilika na tronu Voguea. "Čini se kako je Sarah ozbiljna oko ovoga i jako to želi - radi svoju zadaću i uči o poslu kao nikada prije!".

U modnom svijetu, ovo je kao utrka za predsjedničko mjesto i Sarah ju upravo tako i tretira!