Sandale Nicholasa Kirkwooda ultimativna su ljetna inspiracija

| Fashion |

Nicholas Kirkwood Spring-Summer 2016
Nicholas Kirkwood Spring-Summer 2016

Poznat po cipelama skulpturalnih formi te talijanske senzibilnosti, Nicholas Kirkwood ove je godine lansirao je još spektakularniju kolekciju za sezonu proljeće/ljeto 2016. Osim što je u jednakoj mjeri i praktična i avanturistička, ova kolekcija slavi i 10. obljetnicu ovog kultnog dizajnerskog brenda. Još jedan dodatan razlog za ulaganje u par cipela, zar ne?

Nicholas Kirkwood tako savršeno pomiče granice dizajna obuće uz pomoć svojih umjetničkih vještina i zanata - pa i u ovoj kolekciji možemo vidjeti njegovo eksperimentiranje s izrezima, oblicima, siluetama, bojama i printevima. Bez obzira na to je li model klasičniji ili moderniji, svaki dizajn dolazi s dozom elegancije i sofisticiranosti koja se sustavno nastavlja kroz svaku njegovu kolekciju. Ove sezone, mnogi prepoznatljivi modeli dobili su mali proljetni make-over s nešto unikatnijim linijama, formama i konturama.

Iako se u kolekciji nalazi velik broj crnih i neutralnih modela, postoji i cijela paleta super zabavnih boja koje će zasigurno osvježiti vaš outfit. Energična paleta plavih, narančastih, rozih i tirkiznih tonova savršeno dekoriraju kolekciju; dok brušena i lakirana koža te mesh, laser-cut i zmijski print dodaju kontrast i teksturu ovoj luksuznoj liniji obuće.