Samostalna revija Monike Sablić u Split privukla brojna poznata lica

| Fashion |

Brojna poznata lica na reviji Monike Sablić
Brojna poznata lica na reviji Monike Sablić

 Poznata splitska dizajnerica Monika Sablić održala je samostalnu reviju u novootvorenom splitskom klubu Teatro. Na reviji, koja je privukla brojna poznata lica poput Renate Sopek, Ive Šarić Leko, Anamarije Asanović i brata Antonia Asanovića, Ane Čagalj, modnog dvojca ELFS i brojne druge, Monika je predstavila svoju novu, slavljeničku kolekciju kojom obilježava pet godina rada svog ateljea.     

Rođendanski komadi iz radionice ove kreatorice prepoznatljive po svom izrazito ženstvenom stilu nastavak su njezine modne romanse koja se od prvog dana vrti oko haljina i kombinezona pročišćenih i sofisticiranih linija.

No, kako se i očekuje od obljetničke linije, s ovom  ljetnom kolekcijom koju je simbolički nazvala „La vita è bella“, odnosno "život je lijep", Monika nam otkriva i svoje drugo lice. Dizajnerica, naime, po prvi put otvoreno koketira sa seksepilom, a osim u materijalima u kojima prevladavaju čipka i svila, ta je igra  vidljiva i u  naglašenim dezenima te  atraktivnim krojevima smišljenim tako da ističu prirodnu ljepotu ženskog tijela.