Samo jedna haljina koja svaki put izgleda drugačije? Pronašli smo ju!

| Fashion |

Ako kod kuće imaš već nekoliko pozivnica na vjenčanja ili krstitke ili neki drugi event ove sezone, ovo je rješenje! S jednom si haljinom riješila sve – samo promijeni način kako ćeš ju zavezati, dodaj različite detalje i novce koje si uštedjela jer si kupila jednu, a ne tri haljine, potroši na nove cipele. Idealno, zar ne?

Sigurno si barem nekoliko puta pomislila kako bi bilo super praktično da imaš jedan odjevni predmet koji bi mogla isfurati na nekoliko načina, a da nitko to ne primijeti. Posebno u proljetno/ljetnim mjesecima kada ti se čini da i najveći kofer koji postoji nije dovoljno velik za sve stvari koje želiš ponijeti sa sobom. Znamo kako se osjećaš, ali pogledaj na što smo nedavno naletjeli!

Infinity haljina – jedna haljina, bezbroj mogućnosti kako ju možeš nositi! Slučajno smo ju pronašli na fejsu i odmah nas je zainteresirala JER, bit ćemo iskreni, učinila nam se idealnom da sakrije nedostatke, a izgleda fenomenalno. Poslali smo upit i za par dana se našli na kavi s ekipom koja ju prodaje. Vlasnik Japamale, Sandro nam je ispričao kako ima svoj brand odjeće već godinama koji prodaje u svom, ali i drugim shopovima u Barceloni, te u Frankfurtu. Pa kako je onda haljina našla svoj put do Hrvatske? „Za to je zaslužna moja supruga koja je Hrvatica i koja mi stalno govori kako su djevojke u Hrvatskoj lijepe i uvijek sređene te kako volite svadbe. Predložila mi je da krenemo s prodajom u Hrvatskoj i tu smo! Moram priznati da sam jako zadovoljan, bila je u pravu. Hrvatice vole lijepe haljine i vole izgledati posebno!“ Ali po čemu je ova haljina tako posebna? Ispričat ćemo ti priču o posebnoj haljini…

Samo jedna haljina ili Infinity haljina, kako sam naziv kaže, se može nositi na bezbroj mogućnosti (infinity – bezbroj). Napravljena je od vrhunskog materijala koji je težak i jako lijepo pada. Samim time daje mogućnost prikrivanja nedostataka (koje možda misliš da imaš) i isticanja prednosti tvog tijela. Haljina je originalno došla iz Amerike gdje ju djevojke najčešće nose kao djeveruše na svadbama. Iako su mislili da u Hrvatskoj nije ustaljen običaj djeveruša, prevarili su se. Od prošle jeseni do danas, nekoliko je djevojaka odabralo upravo ovu haljinu za vjenčanje gdje su bile djeveruše. Također, djevojke koje žele imati jednostavnu, ali efektnu vjenčanicu, kupuju Infinity haljinu u bijeloj boji koju onda kasnije mogu nositi i na neke druge svadbe ili evente.

U Americi koriste različite materijala, ali su iz Japamale naglasili da cijeli dojam haljine, najviše ovisi o materijalu od kojeg je izrađena. Haljina koju možete kupiti u Hrvatskoj je izrađena od viskoznog vlakna, te ovisno o boji to su C.M.D, poliamid ili čista viskoza u kombinaciji s elastinom. Haljina dolazi u dvije varijante – duga ili kratka, a u ponudi je čak 13 boja. No, ukoliko želiš neku drugu boju koju imaju u Barceloni gdje se i haljina šiva, možeš se dogovoriti s njima i oko toga. Gumica koja spaja gornji i donji dio haljine je rastezljiva do 99cm čime pretvara haljinu u univerzalnu te ju mogu nositi sve djevojke koje nose veličinu (XS) S do L (XL). Ta se gumica nosi na 3 načina – ispod grudiju pa haljina izgleda kao da je rezana pod grudima što je idealno za djevojke s većim bokovima i guzom, na struku ili pak na bokovima što je idealno za mršave i visoke djevojke!

Također, i dugu i kratku možeš nositi kao suknju, a kratku možeš nositi čak kao top. A sada onaj super dio promjena - gornji dio haljine je napravljen od dva, nazovimo ih, repa. Njih motaš oko sebe i time si stvaraš novi izgled haljine. Pa tako haljina može biti potpuno zatvorena naprijed i na leđima, može imati rukave ili biti s naramenicama ili bez ičega, može imati otvorena ili zatvorena leđa, možeš izgledati kao rimska božica ili kao manekenka iz zadnjeg broja Voguea. Ili pak možeš staviti tenisice na noge, traper jaknu i šeširić i haljinu isfurati u boho/vintage stilu. A slušaj sad ovo – trudna si? Ne brini, haljina će ti idealno stajati – sada, ali i kad rodiš. Haljina je modni kameleon!

Ako kod kuće imaš već nekoliko pozivnica na vjenčanja ili krstitke ili neki drugi event ove sezone, ovo je rješenje! S jednom si haljinom riješila sve – samo promijeni način kako ćeš ju zavezati, dodaj različite detalje i novce koje si uštedjela jer si kupila jednu, a ne tri haljine, potroši na nove cipele! Idealno, zar ne? A ako se ti udaješ i želiš imati najbolje frendice za djeveruše – to je to! Ne troši vrijeme i ne traži dalje. Zamisli samo kako ćete super izgledati na slikama. Mi smo se zaljubili, a sigurni smo da ćeš i ti. Haljinu možeš pronaći na FB stranici Infinity Hrvatska – Twist'n'wrap (www.facebook.com/samojednahaljina). Ne trebaš nam zahvaljivati, totalno sve kužimo!