Rihanna najavila suradnju s Manolo Blahnikom

| Fashion |

Rihanna za Vogue UK u čizmama Rihanna x Manolo Blahnik
Rihanna za Vogue UK u čizmama Rihanna x Manolo Blahnik

 Pop zvijezda Rihanna nema namjeru usporiti svoju modnu karijeru, barem ne u skorije vrijeme. Apsolutno suprotno tome, jer upravo je najavila novu suradnju na kolekciji obuće i to s velikim - Manolo Blahnikom! Vijest je objavljena u isto vrijeme kada je i Vogue UK otkrio Rihannu na svojoj naslovnici za travanj 2016.

U intervjuu za Vogue, Rihanna je otkrila kako će reagirati jednom kada cipele budu lansirane: "Onog dana kada vidim žene na ulici u svojim cipelama... Žao mi je žena jer ću doslovno trčati za njom i derati se "Stani! Selfie! Tko si ti? Gdje si ih nabavila?" Uživat ću u momentu!" 

Rihanna i Manolo Blahnik (foto: Dennis Leupold)
Rihanna i Manolo Blahnik (foto: Dennis Leupold)


 Kolekcija je nazvana ‘Denim Desserts’ i bili će službeno lansirana 5. svibnja u svega tri Manolo Blahnik trgovine - onu u Londonu, New Yorku i Hong Kongu. Šest limitiranih modela ukrašeni su šljokicama i pomalo artističkim ukrasima, baš u Rihanninom stilu, zar ne?

“Ovo je nevjerojatno uzbudljiva suradnja i jako sam sretan s rezultatima - raditi s Rihannom je bilo odlično, a njezina volja, strast, kreativnost i stil odrazili su se na dizajnu te smo dobili savršene rezultate - mislim da će apsolutno svi obožavati završni proizvod", kaže Manolo Blahnik o liniji.

Rihanna x Manolo Blahnik
Rihanna x Manolo Blahnik