Rihanna lansirala preslatku liniju čarapa

| Fashion |

Fenty for Stance
Fenty for Stance

Izgleda kako svjetska turneja, kolekcija za Manolo Blahnik i linija krznenih natikača za Pumu nisu dovoljne za Rihannu, jer je globalna glazbena diva lansirala treću kolekciju za "Fenty for Stance" liniju čarapa. Rihanna je također i glavno lice kampanje, koju je sama režirala, a donosi nam sneak-peak najnovijih stilova i modela iz proljetne kolekcije. Također, u kampanji primjećujemo i njene krznene natikače koje je dizajnirala za Pumu, a u prodaju dolaze u petak. 

Fenty for Stance
Fenty for Stance

Kolekcija se sastoji od 19 različitih komada, različitih stilova - od seksi modela ukrašenih čipkom pa sve do sportskih pamučnih čarapa u pastelnim bojama. Također, u proljetnoj kolekciji nalazi se i velik broj novih modela poput čarapa bez prstiju ili gležnjeva, čarape iznad koljena i dokoljenke. Broj "8" nalazi se na nekoliko modela, a označava neke važne Rihannine prekretnice, poput primjerice njezinog aktualnog osmog studijskog albuma "Anti" ili njezine godine rođenja (1988.).

Fenty for Stance
Fenty for Stance

Ovo je ukupno Rihannina treća kolekcija,za poznati brend čarapa, koju je u potpunosti sama dizajnirala, još od srpnja 2015. kad je i službeno postala njihov kreativni co-direktor. Svaku kampanju i dalje režira sama te tako dodaje svoj vlastiti kreativni potpis na cjelokupni proces koji se odvija iza kamera.