Razbijte zimsku monotoniju omiljenim komadom iz ormara - puloverom

| Fashion |

5 trendi načina kako ove zime nositi pulover
5 trendi načina kako ove zime nositi pulover

 Puloveri: idealni su za pod a) situacije u kojima nemate što obući; i pod b) kada se samo želite omotati u ugodnu, toplu odjeću i hibernirati tijekom hladnoće. I premda obožavamo nositi svoje debelo pletivo i dolčevite, ponekad ipak poželimo začiniti zimske kombinacije. U tom slučaju, donosimo 5 modela pulovera, u neočekivanim bojama i krojevima, koji će razbiti jesensko-zimsku monotoniju. 

STRUKIRANI PULOVERI

Dragi naši puloveri, volimo vas, ali priznajemo da ne laskate baš uvijek našoj figuri. Rješenje? Remen ili strukirani model koji ističe struk i stvara izgled figure pješčanog sata bez viška tkanine.

Vero Moda / New Look
Vero Moda / New Look

OFF-THE-SHOULDER PULOVERI

Ovo ljeto su definitivno obilježili off-the-shoulder topovi — doslovno smo ih viđali svugdje. Ali samo zato što dolazi hladno vrijeme ne znači da morate odbaciti i zaboraviti na ovaj trend.

ASOS
ASOS

 

MIJEŠANI MATERIJALI

Zašto birati između pamuka i umjetnog krzna kad možete imati oboje? To je i poanta ovog trenda, koja podrazumijeva spoj dvaju materijala koja nikada ne biste povezali jedan s drugim. 

ZARA / ASOS
ZARA / ASOS

 

RETRO UZORCI

Jeste li ikada vidjeli pulover koji više vrišti retro od ovih? Zar ne poželite odmah obući hlače iz 70-ih?

ASOS / Pull&Bear
ASOS / Pull&Bear

PASTELNE BOJE

Iako ga vežemo uz Uskrs, pastelni pulover zabavan je i neočekivan način za razbijanje zimske/jesenske monotonije. Crna i siva boja u zimi vas mogu učiniti još depresivnijima...

Monki / ASOS
Monki / ASOS