Punjeni šalovi iz Zare za toplu modnu zimu

| Fashion |

Neobični oversized punjeni šalovi koji su upravo pristigli u trgovine Zare, podijelili su modni svijet. Topli, ali nadasve neobični i stvoreni za hrabre.

Velike pernate jakne i punjeni topli kaputi u svim dužinama i bojama svaku zimu postaju glavni i neizostavni saputnici svakog izlaska iz tople kuće ili stana. Ove jeseni dobit će dostojnog pratioca koji ne zaostaje ni u jednom segmentu i to zahvaljujući Zari, koja je ovu sezonu ''otkrila'' punjene tople šalove. Još uvijek smo iznenađeni, ali svakim hladnijim jutrom, sve više nam ta ideja odgovara.

Doduše, moramo priznati da punjeni prošiveni šalovi nisu novost. Balenciaga je već pokazala svijetu zanimljive kombinacije oversized pernatih jakni i kaputa s odgovarajućim velikim punjenim ovratnicima u svojoj kolekciji za jesen/zimu 2016. godine.

Zara 149,90 kn / 149,90 kn / 299,90 kn

Španjolski prvak u prenošenju trendova, svima nam poznatiji kao Zara, sada u svojoj ponudi ima slične modele. Punjeni veliki šalovi dolaze u dvije varijante, crnoj i sivoj s uzorkom. Kako bi bili što nosiviji, Zara je osmislila modele koji se kopčaju, odnosno umeću i time ostaju na mjestu. Svakako dobra ideja za vjetrovite i hladne dane te ne sumnjamo da će vas ovi šalovi držati toplima.

Zara

Zarine šalove možete kombinirati s kaputima i jaknama. Svakako pripazite da ih kombinirate s užom odjećom poput skinny traperica ili uskih suknji.