Prekrasna Severina na naslovnici časopisa Esquire

| Fashion |

Severina za Esquire Srbija
Severina za Esquire Srbija

 Severina je glavna zvijezda regionalnog travanjskog izdanja jednog od najpoznatijeg i najstarijeg muškog časopisa na svijetu - Esquire magazina!

Najpopularnija pjevačica naše regije s oduševljenjem je prihvatila ponudu da postane prva ženska zvijezda s ovih prostora koja se našla na naslovnici prestižnog magazina. U broju koji je posvećen novim trendovima u muškoj modi, zavodljiva Seve na naslovnici nosi žensku verziju klasičnog muškog crnog odijela - i izgleda ekstra dobro!

Severina za Esquire Srbija
Severina za Esquire Srbija

U velikom intervjuu koji je dala za Esquire, Severina (43) možda po prvi put govori o tome kako istinski doživljava muškarce i koje muške kvalitete smatra presudnima. Također, osvrnula se na to kako se nosi sa svojim slavnim imenom, čime to Severina sa scene zabavlja ili iritira Severinu privatno te o tome koje bi vrline voljela razviti kod svog sina.

Kad su je pitali da podijeli svoju životnu filozofiju, naša najpoznatija pjevačica govori: „Ja sam neovisna. Ne zanimaju me ona uvrijeđena mišljenja, a jedno od njih je da je muškarcima lakše. Neću dozvoliti da mi je teže!“. Severina se i u ljubavnim odnosima drži pravila za koje vjeruje da je glavni uvjet za sreću, a ono glasi: „Moj mir nema cijenu!“. Pjevačica je na ovaj način poslala snažnu poruku ženama koje vrlo rado čitaju ovaj muški magazin, a muškarce je, naravno, još više zaintrigirala!