Prekrasna Larie kampanja koja ostavlja bez daha

| Fashion |

Dizajnerica Marina Matić ne staje i prema pravilima modne struke već nam donosi kampanju za proljeće u kojem se njen brand Larie protivi modnoj monotoniji spajajući suprotnosti. Pričom inspiriranom spojem grčke, francuske i egipatske umjetnosti, jedna od najprodavanijih domaćih dizajnerica ponovno prelazi vlastite granice predstavljajući svoju osmu kolekciju koja će sigurno biti must have ovog proljeća.

Larie s/s 2018

Marina Matić iz sezone u sezonu sama sebi podiže ljestvicu dokazujući kako je samo nebo granica kreativnosti. Svoj stil i osjećaj za modu izbrusila je na zavidnu razinu, a novim kolekcijama iznova pokazuje visoke estetske standard, ali i svoju strastvenu zaljubljenost prema modi. 

Larie s/s 2018

Ako ste, već navikli na visoko postavljene standarde poznate dizajnerice, pomislili da vas više ne može iznenaditi – prevarili ste se. Larie je ponovno uspjela oduševiti i odvući nas u sanjiv svijet protkan romantikom i besprijekornim siluetama. Nova kolekcija kojom vladaju savršena dinamičnost, glamurozna ženstvenost i dašak seksepila zasigurno će biti prava poslastica ovog proljeća za brojne domaće, ali i strane fashionistice. 

Larie s/s 2018

Savršen spoj suprotnosti za sve koji ne žele proći nezamijećeno

Iako je uvijek ispred svog vremena, dizajnerica je pronašla inspiraciju u spoju egipatske, grčke i francuske povijesti. Motivirana estetikom Krete, Mikene, Kleopatre i Marijom Antoanetom, predstavlja kolekciju kojom prevladavaju zlatna, crna i bijela te plava boja. Po običaju, cijela kolekcija kreirana je iz najfinijih materijala lana, pamuka, svile i čipke koji garantiraju jedinstvenost i primijećenost. 

Larie s/s 2018

Dizajnerice zaigrano spaja suprotnosti - mekane i tvrde materijale te čipku i lan, a kombinacijom čipke, mreže, tila, volana i trake nastaju prava umjetnička djela. Na prvi pogled se vidi kako je Larie predano radila na svakom odjevnom predmetu, posvećujući posebnu pažnju detaljima u želji da svaki komad bude savršen. Cijelu glamuroznu priču zaokružuju upečatljivi uzorci u kombinaciji s 3D šljokicama te ručno vezeni Swarovski kristali koji naglašavaju iznimnu senzualnost kolekcije. 

Larie s/s 2018

Marina ističe kako žena može biti podjednako elegantna i ženstvena u odijelu kao i u haljini, a to i dokazuje svojim zanimljivim krojevima i raskošnim odijelima koja se uzdižu iznad svih stereotipa. 

Larie s/s 2018

Kada se na jednom mjestu okupe pozitivni ljudi puni energije, rad na bilo kojem projektu garantira zavidne rezultate. Za fotografiju je već tradicionalno zadužena Karmen Poznić, a za šminku je zaslužna Nikolina Bobinac. Zasluga savršene frizure prilikom predstavljanja kolekcije pripada Tei Kraševac Furlan iz tima Keune, s kojima Marina surađuje te ostvaruje svaku svoju novu viziju, a za set koji nas je odvukao u pustinjske noći i dočarao nam sanjivost kolekcije je zadužena Marinina sestra, Nikolina Lacković Mandić.  

Larie s/s 2018