Predivne ravne cipele koje će obožavati svaka netradicionalna mladenka

| Fashion |

 Kada se spremate za veliki dan, na toliko stvari morate misliti: haljinu, lokaciju, tortu, bend,... A što je s cipelama? Iako ste sigurno pred iskušenjem odabrati lude, prekrasne, vrtoglavo visoke štikle u kojima se osjećate samouvjereno, trebate razmisliti o činjenici da ćete u njima provesti pola dana i noći. U prijevodu, udobnost bi vam ipak trebala biti prioritet pri odabiru obuće. 

Možda jednostavno želite biti u stanju plesati s novopečenim partnerom cijelu noć, a možda ionako niste neki tip za visoke potpetice pa ste u potrazi za savršenim bridal ravnim cipelicama. Nemojte misliti da luksuz i dizajn dolazi samo sa štiklama. A ne, ne...

VALENTINO Rockstud Rolling ballerinas
VALENTINO Rockstud Rolling ballerinas

Nije bitno odlučite li nositi štikle na određeno vrijeme ili od samog početka ceremonije, ali ako birate ravne cipele budite uvjereni da vam neće biti lako. Pronašli smo toliko nevjerojatnih modela koji su jednako šik kao i štikle. Od sjajnih Jimmy Choo cipelica pa sve do neponovljivih Valentno Rockstud balerinki - ove ćete cipele htjeti nositi na svoje vjenčanje, ali i još dugo nakon njega!