Poznate ambasadorice predstavile novu Max&Co kolekciju u oblacima

| Fashion |

Jučer je u zagrebačkoj Teslinoj ulici u veseloj atmosferi i dobroj energiji proslavljen dolazak pravog proljeća i sunčanog vremena te je predstavljena nova, proljetna Max&Co kolekcija. Pod geslom “Sky is the limit” koji je ujedno i naziv kolekcije koja slavi žene i poručuje im kako im je samo nebo granica. 

Proljetna kolekcija je podijeljena u 4 dijela, odnosno četiri stila koji su razvrstani pod tipove i modne osobnosti: “dreamer”, “party girl”, “city girl” i “free spirit”.  Svaki od ova četiri tipa predstavlja jedan modni stil tipičan za Max&Co u kojem mix&match tehnikom kreiranja lookova i odjevnih komada dobiamo jedinstvene modne kombinacije. 

Max&Co predstavljanje nove kolekcije, ambasadorice s vlasnicama

Ova četiri stila predstavile su četiri ambasadorice odabrane prema svojim modnim osobnostima, tako je Petra Kurtela zasjala u ulozi sanjive “dreamer” djevojke u dijelu kolekcije u kojem prevladavaju bijela i žuta boja, lagani uzorci, ali i klasična crna i crvena. Nježni cvijetni print i romatika te ženstveni detalji glavne su odlike ove mini kolekcije. 

Max&Co predstavljanje nove kolekcije

Slobodni modni duh, odnosno “free spirit” nesputani dio kolekcije predstavila je Jelena Veljača koja je zasjala u prekrasnom cvijetnom kombinezonu uzorka inspiriranog 70-im godina s kojim ne možete proći nezamijećeno. Free spirit dio kolekcije sastoji se od odvažnih i uočljivih  komada jačih i žestokih uzoraka gdje je kombinezon zvijezda kolekcije, a prevladavaju plava i roza boja. 

Max&Co predstavljanje nove kolekcije

“Party girl” predstavljala je Ana Radinić koja je zasjala u haljini koja je sve ostavila bez daha. Party girl dio kolekcije namijenjen je za odvažne koji se ne boje boja. U ovom dijelu kolekcije naglasak je na ženstvenim linijama, a zvijezda je haljina srednje dužine. 

Max&Co predstavljanje nove kolekcije

Ana Bacinger utjelovila je gradsku djevojku, “city girl” dio kolekcije preplavljen je jeansom, plavim i bijelim kombinacijima, kratkim suknjama, košuljicama, bodijima, odijelima. Zvijezda dijela kolekcije haljina plavo-bijelog životnjskog uzorka.

Max&Co predstavljanje nove kolekcije

Inače, u modnom smislu MAX&Co. predstavlja brand u kojem ne postoje ograničenja pa je stoga “Sky is the limit” slogan koji ga savršeno opisuje.

Max&Co predstavljanje nove kolekcije

U ugodnom popodnevnom druženju uz Meet Mia kolačiće, kokice, šećernu vatu, balone u obliku oblaka i prekrasno uređenje Funtastic eventsa uživale su brojne dame iz društvenog i javnog života poput Vanje Horvat, Mirne Zidarić, Iris Androšević Pinjuh, Jane Fabijanić, Ade Berber, Ljiljane Vinković, Barbare Repe i mnogih drugih.

Max&Co predstavljanje nove kolekcije

Uz Max&Co kolekciju predstavljena je i limitirana Cloud&Co kolekcija nakita inspiriranog oblacima koji se savršeno uklopio i ovu modnu priču i šetnju oblacima. 

Max&Co predstavljanje nove kolekcije

Max&Co dućan osim u Teslinoj 6 u Zagrebu, nalazi se i u Zadru na adresi Knezova Šubića Bribirskih 18.

Max&Co predstavljanje nove kolekcije