Pozadinska priča Cartier LOVE narukvica

| Fashion |

Kolekcija LOVE koju je stvorio Cartier godinama je klasični simbol ljubavi koji ispituje i nadilazi granice te potiče osjetila. Poznata po svojim motivima vijaka i idealnom ovalnom obliku, prava je bezvremenska elegancija bez obzira koji komad nakita iz kolekcije vam je najdraži.

LOVE kolekcija slavlje je ljubavne zajednice i javnog priznanja iste. Povodom nadolazećeg Valentinova, nemoguće je ne pomisliti na te prekrasne narukvice za kojima svi čeznemo. Predstavljaju zalog snage te su pravi simbol romantike i želje da ljubav između dvoje ljudi nikada ne prestane.

Ako niste znali, Cartier Love narukvice imaju poseban način stavljanja na zapešće. Kada narukvicu dobijete na poklon, pri stavljanju na ruku mora se prvo razdvojiti u dva dijeta s posebnim odvijačem, a zatim se ponovno spoji na ruci, a vijci se zategnu, dok odvijač ostaje kod vašeg partnera. Vaša ljubav ostaje zaključana na vašem zapešću kao simbol vjernosti i vječnog zajedništva.

Ove veljače kao pripremu za Valentinovo, Cartier je stvorio nove inačice klasičnih LOVE narukvica koje su delikatnije nego ikada prije s ovalnim oblikom zapešća i isprekidane ikonskom vijčanim motivima. Dostupne su u žutom, ružičastom i bijelom zlatu.