Pleteni šalovi za velike i male

| Fashion |

Preko noći je zahladilo pa smo izvukli svoje stare, pomalo dosadne šalove koji nas podsjećaju na ne tako udobnu zimu (priznajemo, ljubitelji smo ljeta). Ali, šalovi vam mogu postaviti i osmijeh na lice ako ih znate odabrati - zato birajte pametno!

Nina Führer iz Vaalsa u Nizozemskoj odlučila je kreirati nešto novo i drugačije - odlučila je plesti kako ona kaže "nosive skulpture". Pleteni modni dodaci koje Nina proizvodi dijelom su figurativni i skulpturalni, no opet jako nosivi i funkcionalni. Njezine kreacije možete kombinirati s basic komadima iz njezine kolekcije kao što su vuneni kaputi i jakne, ali i svojim modnim odabirom kojeg već imate kod kuće.

Nina Führer

Svi su komadi pleteni pomoću kućnog stroja za pletenje koji se nalazi u njezinom ateljeu, ručno su završeni i napravljeni su najkvalitenijih materijala kao što su merino vuna i kašmir. "Volim plesti jer je moguće stvoriti svaki 3D oblik kojeg zamislite sve dok koristite mekan, poznati materijal kao što je vuna janjadi", rekla je Nina. Šalove koje možete vidjeti u našoj galeriji možete kupiti u Etsy dućanu. 

Nina Führer