Ovo su najpopularnije Jimmy Choo cipele svih vremena

| Fashion |

Jimmy Choo Lance

Dovoljno je samo pogled na njih da vam postane potpuno jasno zašto su žene diljem svijeta lude za ovim modelom, Jimmy Choo cipele imaju savršen omjer elegancije i sofisticiranosti.

Jimmy Choo Lance
Jimmy Choo / Lance

Jimmy Choo jedan je od najpopularnijih dizajnera štikli na svijetu. Jimmy Choo sinonim je za luksuzne cipele, vole ga nositi dame diljem svijeta ali i Hrvatice. Njegovoj popularnosti osim divnih modela izrađenih kvalitetnim materijalima i ukrašenih detaljima uvelike je pridonijela i Sarah Jessica Parker, odnosno Carrie Bradshaw u seriji Sex and the City.

Jimmy Choo / Lance
Jimmy Choo / Lance

Prije nešto više od 9 godina, Sandra Choi dizajnirala je štiklu, The Lance, koja je ubrzo nakon toga postala najpopularniji par Jimmy Choo cipela u dvadesetogodišnjoj povijesti brenda.

Jimmy Choo / Lance
Jimmy Choo / Lance

Popis zvijezda A-liste koje svoje odjevne kombinacije krase s The Lance štiklama poduži je, a samo neka do imena koja su često viđen u njima su Jennifer Aniston, Halle Barry, Charlize Theron, Amal Clooney i druge.

Jimmy Choo / Lance
Jimmy Choo / Lance

Vrlo je očito zašto su dame diljem svijeta zaljubljene u ove štikle gotovo desetljeće nakon njihovog nastanka. „Lance kombinira meke ženske linije s arhitektonskom genijalnosti kako bi stvorio suvremenu sandalu. Dvostruki remen kao glavni detalj, statement je ovog dizajna“ kaže Choi. 

Cijena ovih savršenih cipela je 675 €, a dostupne su ovdje.