Ovo su cipele koje Kim Kardashian nosi kako bi izgledala visoko

| Fashion |

 Neki će možda ostati iznenađeni kad vam otkrijemo kako je Kim Kardashian visoka svega 160cm. Da, fotografije zaista mogu biti varljive. Ova poznata reality zvijezda vješto se služi vizualnim trikovima zbog kojih se čini viša nego što stvarno jest. Moramo priznati da smo se i sami iznenadili kad je otkrila kako je njezino glavno oružje upravo - odabir cipela!

Na svojoj službenoj stranici i aplikaciji Kim je objavila članak pod nazivom “Short-Girl Problems: My Top 3 Tips for Lengthening Your Look.” Priznala je "da nije tajna kako 99% vremena nosi štikle jer je to najbolji način kako da izgleda više" i nadodala kako "ravnu obuću zaista nosi u rijetkim trenucima".

Ali o kakvim se točno štiklama radi? Ne daju baš sve isti rezultat. Kim predlaže da biramo cipele boje kože, one neutralnih nijansa ili pak popularne prozirne modele - jer nevjerojatno izdužuju noge.

U posljednje vrijeme stalno je viđamo u prozirnim cipelama koje je kreirao njezin suprug Kanye West za svoju Yeezy Season 2 i Yeezy Season 4 kolekciju, zbog čega mislimo da je možda i Kanye pri dizajniranju cipela mislio na potrebe svoje supruge...