Ove boje nas čine mlađima i privlačnijima

| Fashion |

Koje su vaše IT boje?

 Iako je uvijek najvažnije da se osjećate ugodno u svojoj koži, bez obzira na to što nosili, svi se možemo složiti da nitko ne želi čuti kako ih nešto čini starijima. Mlađahan izgled je ono čemu svi težimo, podsvjesno ili ne. Jedan od najefektivnijih načina kako to postići je određenim bojama koje biramo odjenuti. 

Svake godine boja naše kose i kože se suptilno mijenja, a u nekom trenutku određene boje više nam ne odgovaraju kao što nekoć jesu. kako biste održali mladoliki izgled, boje koje birate moraju komplementirati vašem sadašnjem izgledu. Ove četiri boje dokazano čine upravo to - pomlađuju i uz njih sjajite!

TIRKIZNA

Tirkizna je boja koja ističe sjaj svake nijanse kože. Postoji puno varijanta ove boje koja naginje ili plavoj ili zelenoj. Pronađite savršenu nijansu tirkizne za vas uz pomoć vena na vašoj ruci. Ako vam vene na zapešću izgledaju plavije onda tražite tirkiznu koja naginje prema plavijoj; a ako izgledaju zelenije onda onu koja naginje prema zelenoj.  

PALOMA BLUE / ETRO / PALOMA BLUE
PALOMA BLUE / ETRO / PALOMA BLUE

CIKLAMA ROZA

Zamijenite pastelno roze nijanse za one boje ciklame. Ne biraju bez razloga poznate djevojke ovu boju za svoje haljine ili odijela već zato što ih čini mlađima i odmornijima. 

JOHANNA ORTIZ / HAIDER ACKERMANN / Valentino
JOHANNA ORTIZ / HAIDER ACKERMANN / Valentino

"NOVA" CRNA

Crna izgleda dobro na svima. Točka. Ponekad ona prava crna boja izgleda pre ozbiljno na nešto nježnijim tonovima starije kože. Zbog nje bore i podočnjaci čak mogu i izgledati tamnijima no što jesu. U takvim slučajevima možete ju zamijeniti i za tamno sivu ili tamno plavu boju.  

Selected / BCBG MAXAZRIA / ASOS
Selected / BCBG MAXAZRIA / ASOS

HLADNO PLAVA NIJANSA 

Još jedna boja koja odgovara većini žena je plava s podtonovima ljubičaste. Kosa i koža postaju "hladnije" s godinama, a plave nijanse izgledaju prekrasno bez obzira na to kakav je vaš podton kože. 

J.CREW / SELF-PORTRAIT / VICTORIA, VICTORIA BECKHAM
J.CREW / SELF-PORTRAIT / VICTORIA, VICTORIA BECKHAM