Otkrivamo: savršen par traperica za VAŠU građu tijela

| Fashion |

Kako napokon pronaći savršen par traperica
Kako napokon pronaći savršen par traperica

S toliko traper modela koji postoje - skinny, ravan kroj, trapez, boyfriend, girlfriend i još mali milijun svega između - može biti zaista teško pronaći pravi kroj i model koji odgovara baš vašoj građi tijela. Iako uvijek postoji nekoliko različitih trendova koji vam sigurno dobro stoje, pronaći onaj jedan model koji na vama izgleda krojeno po mjeri za nas je - pobjeda. 

Znati što izgleda dobro na vama je upravo ono što će vam olakšati svaki shopping. Kako bismo vam pomogli u pronalasku najboljih traperica, izdvojili smo 6 građa tijela i modele koji ih čine najvitkijima i najljepšima.

PJEŠČANI SAT

Savršene traperice: uski kroj visokog struka

Djevojke građene oblikom pješčanog sata trebale bi istaknuti najmanji i najuži dio na njihovom tijelu - struk. Najbolji način kako to postići jest uz traperice visokog struka s minimalno rastezljivih materijala. Odaberite tamniju nijansu trapera koja će izdužiti i stanjiti vašu figuru. 

Jack Wills Fernham Mid Rise Superskinny Jeans €69.72
Jack Wills Fernham Mid Rise Superskinny Jeans €69.72

MUŠKA GRAĐA

Savršene traperice: vintage model visokog struka, nešto užih nogavica

Muška građa tijela treba stvoriti više oblika i zaobljenosti što se najbolje postiže traperom vintage krojeva. Visoki struk i uže nogavice nerastezljivih materijala najbolje će izgledati u svijetloj, blago ispranoj nijansi trapera.

ZAOBLJENA GRAĐA

Savršene traperice: trapez 70-ih

Trapez dobro izgleda na svim oblicima tijela, ali posebno dobro naglašavaju građu s oblinama. Trapez bi trebao započeti malo iznad koljena kako bi izbalansirao šire bokove i guzu. Odaberite model višeg struka koji će utegnuti i vizualno smanjiti trbuh. U kombinaciji sa štiklama trapez je idealan za sve djevojke koje žele vizualno izdužiti noge i figuru. Svi bismo trebali posjedovati barem jedan par!

ZARA MID-RISE FLARED JEANS 249.90 Kn
ZARA MID-RISE FLARED JEANS 249.90 Kn

KRUŠKOLIK OBLIK

Savršene traperice: šire nogavice s fit tehnologijom

Šire nogavice savršeno balansiraju zaobljenije bokove i izjednačavaju proporcije tijela. Potražite traper s fit tehnologijom jer će učiniti najviše za vašu figuru. Taman će vas utegnuti i zagladiti na pravim mjestima. Također, zadržat će oblik svaki put kada ih nosite. Tamna nijansa trapera ili čak crna varijanta univerzalno stoji svima. 

SONIA RYKIEL High-rise flared jeans // Alexander Wang Boyfriend jeans
SONIA RYKIEL High-rise flared jeans // Alexander Wang Boyfriend jeans

SITNA GRAĐA

Savršene traperice: ravan kroj cropped stila

Na sitnoj građi najbolje izgledaju uske traperice ravnog kroja u cropped varijanti.

ZARA CROPPED MID-RISE JEANS  249.90 Kn
ZARA CROPPED MID-RISE JEANS 249.90 Kn

VISOKA I VITKA

Savršene traperice: širi cropped model

Visoke i vitke djevojke stvarno mogu nositi gotovo sve modele, zbog čega se mogu poigrati i s najvećim trendom u svijetu trapera za sezonu proljeće-ljeto 2016. Cropped model širih nogavica apsolutno vlada modom i jedan je od ključnim komada za sezonu pred nama. 

M.I.H JEANS Lou high-rise flared cropped jeans £225
M.I.H JEANS Lou high-rise flared cropped jeans £225