Osvojite trendi ruksak koji vlada modnim svijetom

| Fashion |

Po mnogima najpraktičnija varijanta torba i torbica su upravo - ruksaci! Svoj veliki comeback najavili su još prošle sezone, stoga ne čudi da su ove jeseni dočekani s najvećim mogućim nestrpljenjem. Poznati sportski brendovi i ovoga su puta opravdali očekivanja, lansirajući pregršt modela, različitih boja i printeva. Mali, veliki, kožni, platneni, jednobojni ili šareni… šetaju školskim hodnicima, ali i gradskim ulicama te svjetskim modnim pistama.

Osnovan 2009. godine, Herschel Supply Co. globalni je accessories brand sa istančanom brigom za detalje. Osnivači branda, braća Jamie i Lyndon Cormack, četvrta su generacija obtelji Comack, a brand je dobio ime po gradiću u kojem je obitelj živjela od početka 20. stoljeća. Prepoznatljiv po svojoj kvaliteti i inovaciji, Herschelov dizajn ruksaka i torbi usađen je u planinarsko nasljeđe, a moderni oblici prilagođavaju ovu klasiku novim generacijama.

U suradnji sa ShoeBeDo-om, odlučili smo jednog sretnika ili sretnicu nagraditi super trendi Herschel ruksakom kojim će se definitivno izdvojiti iz mase! Hoćete ga nositi u školu, na trening ili njime začiniti svoj svakodnevni outfit - u potpunosti je na vama. 

Sve što trebate napraviti je:

  1. Lajkati Wall.hr službeni Facebook profil
  2. Ispod članka u komentaru napisati "I ja želim nositi trendi Herschel ruksak!"

Šanse za osvajanje nagrade su ti veće ako članak podijeliš (na opciji javno)! Pobjednika ili pobjednicu objavit ćemo u srijedu 14. rujna!