Original LICKS - hrvatski proizvod koji će zauvijek promijeniti svijet tenisica

| Fashion |

Jezik za tenisice promijenjivi, novi modni dodatak

Nedavno smo na društvenim mreža naišli na super cool stvar, izmjenjive jezike za tenisice koji individualiziraju svake tenisice. Zovu se Licks i danas su službeno lansirani kao hrvatski startup projekt.  Uz ove izmjenjive jezike za tenisice nijedne tenisice neće izgledati prosječno. 

Jezik za tenisice promijenjivi, novi modni dodatak
LICKS

LICKS su posebno dizajnirani i proizvedeni tako da odgovaraju svim modelima tenisica. Također su unisex te odgovaraju i raznim veličinama tenisica. Korisnici mogu birati između različitih dizajna, stilova i boja, a moći će priložiti i vlastiti dizajn te tako stvoriti svoje jedinstvene LICKS zamjenjivi jezike koji izrađeni ručno od eko kože i proizvode se u Hrvatskoj.

 
Jezik za tenisice promijenjivi, novi modni dodatak
LICKS
Ideja o LICKS-ima živi već nekoliko godina, a sve je počelo od želje za nečim drugačijim, ali istovremeno jednostavnim za upotrebu i proizvodnju. Osnovna zamisao bila je omogućiti promjenu izgleda svake tenisice te ih tako personalizirati i osvježiti, bez kupovine novog para tenisica.
Jezik za tenisice promijenjivi, novi modni dodatak
LICKS

"Dizajn tenisica me oduvijek privlačio, ali proces i proizvodnja u tom su trenutku bili preskupi. Međutim, ideja me proganjala i jednog sam se dana zapitao - ako ne mogu napraviti svoje tenisice, mogu li na neki način personalizirati i promijeniti svaku tenisicu koja postoji? To je bio dan kada sam počeo raditi na "zamjenjivom jeziku" kojeg sam kasnije nazvao LICKS", rekao je Željko Hudoletnjak, osnivač Original LICKS-a. Startup je već bio u kontaktu s tvrtkama i investitorima kao što su Supra, Nike, Mark Cuban (vlasnik Dallas Mavericksa), Deborah Meaden, Snoop Dogg, i svi oni pokazali su interes za proizvod.

 
S više od 50 tisuća sign up-a, Original LICKS su od danas live na Indiegogou.