Okrugli ručnici koji su osvojili svijet

| Fashion |

Možda ste ovo ljeto po plažama, ali i po društvenim mrežama primijetili ručnike za plažu koji nisu pravokutni već okrugli. Upravo su ručnici tog oblika ove godine zaludjeli svijet. Takozvani roundie ručnik izgleda poput kružnice, a dolazi iz Australije. Prvog su osmislile i dizajnirale sestre Emma i Victoria koje stoje iza marke The Beach People. Svoj su brand za luksuzne dodatke za plažu pokrenule 2013. godine i njihovi su ručnici postali instant hit diljem svijeta kojeg sada kopiraju gotovo sve street modne marke i kompanije.

The Beach People roundie ručnik
The Beach People roundie ručnik

Prvi i najpoznatiji model bio je inspiriran asteškim motivima i obrubljen resicama i upravo je to model koji je trenutno najkopiraniji. Modeli se danas kreću u širokom spektru dizajna, printova i boja, iako uglavnom prevladavaju plava i bijela, klasične morske boje. 

The Beach People roundie ručnik

Na The Beach People ručnike smo još prije nekoliko mjeseci naišli na društvenim mrežama koje su ga i proslavile jer upravo je zahvaljujući instagramu ovaj brand stekao svjetsku popularnost.

The Beach People roundie ručnik

Ovi cool ručnici napravljeni su od 100% pamuka, širine su 150 centimetara i zbog pješčanih autralskih plaža, imaju gušći vez nego standardni ručnici. Njihova cijena je nešto viša nego kod standardnih ručnika, 110 dolara za velike i 79 dolara za dječije i The Beach People ih dostavlja diljem svijeta, uključujući i u Hrvatsku, a trenutno je dostava besplatna, no nažalost platiti ćete visoku carinu.  

The Beach People roundie ručnik