Odličan hrvatski brend Kesa nudi najbolje ljetne torbe ove sezone

| Fashion |

U potrazi za idealnim ljetnim ruksakom naišli smo na hrvatski brend koji je uslišao naše želje - riječ je o Kesa Torbama, brendu koji je upravo danas objavio svoj proljetno-ljetni editorijal za 2016. godinu koji ćete zasigurno zavoljeti na prvi pogled. Uz ovakve ruksake, ljetna sezona može početi odmah!

Fantastičan hrvatski brend Kesa nastao je iz ideje koja se rodila 2013. godine. "U početku smo krenule s platnenim torbama i na našu sreću, ljudi su pokazali veliki interes za naš rad. Kasnije smo krenule i s ruksacima koji su također bili dobro primljeni. Otada se trudimo osmišljavati nove stvari i svake sezone ponuditi kupcima nešto novo, ali također i prepoznatljivo", podijelio je s nama Kesa tim koji se sastoji od 3 iznimno kreativna uma - Matee Markote i Nikoline Pleić koje su zadužene za dizajn i izradu te Andrije Galića zaduženog za vizuale i fotografiju.

Kesa Torbe SS 2016

Cilj ove SS 2016 kolekcije bio je izraditi ruksake koji će biti jednako praktični za dnevne gradske aktivnosti, ali i za odlaske na plažu i/ili u prirodu. Matea i Nikolina bile su inspirirane pastelnim tonovima, a pogotovo bojom sezone - rose quartz. Uz pastelne tonove koji podsjećaju na plažu i pijesak, u kolekciji možemo pronaći i par crnih modela. Tako su dizajnerice pokazale da crna boja u kombinaciji s novim modelima ruksaka jednako dobro izgleda ljeti kao i zimi.

Kesa Torbe SS 2016

Kada su u pitanju modeli torbi, prisutan je sada već klasičan rolltop oblik ruksaka, a uz njega sada možete pronaći i drawstring ruksake na stezanje te neke nove oblike koje do sad nisu dizajnirale. Eko koža je materijal koji se koristi u izradi Kesa Torbi što znači da je u pitanju kvalitetan materijal koji nije životinjskog podrijetla.

Kesa Torbe SS 2016

Idiličan editorijal nastao je pokraj Trogira, na ušću rijeke Rike koje je s pješčanim plažama i visokim rogozima postalo idealna scenografija za novu kolekciju koju je Kesa tim pripremio. Fotografije potpisuju Andrija Galić, Ivan Galić i Matea Markota, a u ulozi modela su Ines Klepić i Toni Šolić.

Kesa Torbe SS 2016

Kesa proizvode možete naručiti putem Facebook stranice ili na mail: kesatorbe@gmail.com. Što čekate - ljeto bez Kesa torbi ne može početi!

Kesa Torbe SS 2016