Od 22.-24.11. uživajte u Dreft Fashion Weeku Zagreb

| Fashion |

Dreft Fashion Week Zagreb, najdugovječniji hrvatski modni događaj održat će se na poznatoj, već tradicionalnoj lokaciji u velikoj, multimedijalnoj dvorani Hypo centra od 22. – 24. 11. 2012 i zato rezervirajte datume u svome kalendaru kako bi pratili još jedan modni spektakl. 

Standardno, Dreft Fashion Week Zagreb prikazuje sezonu unaprijed, pa će tako brojna publika uživati u kolekcijama za proljeće/ljeto sljedeće godine. Uz brojne renomirane domaće dizajnere, kao i one s najvažnijih svjetskih tjedana mode iz Londona, Pariza i Milana, DFWZ priprema i brojne novitete pa nikako nemojte propustiti pratiti ovaj renomirani modni događaj. 

Ono što se ne mijenja već godinama generalni je partner Fashion Weeka Zagreb, Dreft, koji se u Hrvatskoj pozicionirao kao istinski modni pokrovitelj i koji je s Fashion Weekom Zagreb potpisao dugogodišnji ugovor. Katarina Štimac, zadužena za odnose s javnošću kompanije P&G komentirala je ovu uspješnu suradnju i razloge njihovog vjernog praćenja:

„Nakon višegodišnje uspješne suradnje našeg beauty brenda Wella kao glavnog partnera Fashion Weeka Zagreb, odlučili smo se ovu uistinu uspješnu i kvalitetnu suradnju nastaviti i dići na viši nivo sada s markom deterdženta za osjetljivu odjeću Dreft koji je upravo namijenjen pranju osjetljivih tkanina od kakvih je često napravljena dizajnerska odjeća s toga se i  prirodno povezuje s ovakvim modnim događanjem. Po uzoru na obostrano uspješnu suradnju s najdugovječnijim i jedinim internacionalnim tjednom mode u Hrvatskoj, Dreft je postao glavni partner modnih događanja i u Češkoj i u Mađarskoj s također izvrsnim rezultatima.“

Važno je i spomenuti kako Dreft Fashion Week Zagreb i ove sezone nastavlja s Dreft Next Generation natjecanjem za mlade dizajnere koje pobjedniku odnosno budućoj zvijezdi hrvatskog dizajnerskog neba poklanja gotovinsku karticu u iznosu od 1,000 eura za izradu i prezentaciju kolekcije na sljedećem DFWZ-u. Prošlosezonski pobjednik Manuel Maligec prvi put će se predstaviti na pisti DFWZ- a ovog studenog, a do tad možete pratiti blog koji Manuel marljivo piše dok stvara kolekciju.  

Do sljedećih informacija o Dreft Fashion Weeku Zagreb, zabavite se čitajući intervju Tonija Rica ovdje koji već tradicionalno prikazuje svoju kolekciju na ovom događanju.