Novi odličan lookbook A/W 2016 brenda Lei Lou by Aleksandra Dojčinović

| Fashion |

Lei Lou by Aleksandra Dojčinović A/W 2016

Nedavnom prvom samostalnom modnom revijom u muzejskom prostoru Preporodne palače Narodnog doma dizajnerica Aleksandra Dojčinović okrenula je novi list u svojoj bogatoj desetogodišnjoj karijeri i napravila poslovni zaokret koji će njezin brend Lei Lou već ove godine odvesti u neke sasvim nove vode. U tom smjeru ide i lookbook za nadolazeću jesen i zimu, a u kojem se već na prvi pogled očituje sada već prepoznatljivi perfekcionistički duh dizajnerice i njezina beskompromisnost kada je o poslu riječ.

Lei Lou by Aleksandra Dojčinović A/W 2016

Ubrzan način života uspješne dame 21. stoljeća savršeno je dočaran fotografiranjem modela u pokretu, što samoj kolekciji daje živost i realističnost, pa kreacije dolaze do izražaja u punom smislu i u samom su fokusu cijele priče. Nives Vinčić, hrvatski model s uspješnom inozemnom karijerom, pred objektivom poznatog dua Romana Deckera i Dejana Kutića, utjelovila je savršen prototip djevojke koja, i kad joj se žuri, izgleda besprijekorno.

Lei Lou by Aleksandra Dojčinović A/W 2016

Kulisa, dizajnerski Molo Wall, poznat po svojim nebrojenim mogućnostima transformacije, zbog čega je idealan dodatak svakom suvremenom prostoru, ovaj je put u potpunosti u službi modela, a svojim je pomalo futurističkim vizualom dodatno doprinio cjelokupnom ambijentu.

Lei Lou by Aleksandra DojčinovićA/W 2016

Priču o besprijekornoj eleganciji Aleksandra je za iduću jesen i zimu nadopunila brojnim novitetima koji se ponajprije manifestiraju kroz pomalo netipične boje i krojeve, ali i kroz pleteninu koju predstavlja premijerno, baš kao i novi model torbice - kovčežić Ania. Aleksandrine su haljine iduće sezone dobile i čarobne saveznice u vidu prvih cipela s Lei Lou potpisom, neodoljivih špic gležnjača koje će se, baš kao i ostatak kolekcije, u prodaji naći koncem ljeta.

Za frizuru modela zaslužna je Katica Topčić za Kevin Murphy, a za make up Žana Kožul.

Lei Lou by Aleksandra DojčinovićA/W 2016